Liv Almendingen

Liv Almendingen (f. 1960) vokste opp på Romerike, men det var kjærligheten til Sørkedalen og Nordmarka som ga henne inspirasjonen til å skrive suksess-serien Sagaen om Sunniva.

Liv er utdannet grafisk formgiver, men eventyrlysten førte henne, mannen og barna til en liten fruktgård i Spania, der de sammen startet Den norske bokhandelen i Alfaz del Pi.

Etter fjorten år i utlandet er Liv nå tilbake i Norge, og har bosatt seg i Norges eldste by, Tønsberg.  Med seg i bagasjen hadde hun et nytt, spennende manus – Bare Maja.

Serier

9 kommentar(er).
 1. åse jorun andersen:

  når jeg leser din komentar den 8 april kan vel alt ske er jeg redd for,håper ikke jeg blir skuffa venter spent.

  14. april 2012 kl 21:52
 2. Liv:

  Ja, det blir mye handling i de to siste bøkene, Åse, så jeg håper du henger med 🙂 Jeg er veldig spent på hvordan slutten vil bli mottatt av dere lesere! Ha en fortsatt hyggelig påske!

  8. april 2012 kl 18:57
 3. åse jorun andersen:

  håper ikke dette er slutten tore må ikke vere død,da blir det alt for trist .men mye skal vel skje i di to siste bøkene.håper på lit mere glede i slutten av neste bok.

  7. april 2012 kl 23:27
 4. Liv:

  Hei Tone!
  Du er nok ikke alene om å ønske Gaute dit peppern gror 🙂 Vi får unnskylde ham med at det antakelig er sykdom som har forandret ham slik. Han var jo mye hyggeligere den første gangen han og Sunniva var forlovet. Eller var det kanskje bare hun som ønsket å se det? Gaute viste seg jo som veldig svak og unnfallende allerede da Anders og Sunniva rømte til seters under pesten …
  Håper du også vil sette pris på de siste bøkene i serien, Tone! God påske, forresten!

  2. april 2012 kl 12:21
 5. Tone Solveig Heggelund:

  Hei Liv 🙂 holder på med bok nr 21 og er så fascinert av denne sagaen at det er vanskelig å legge den bort 🙂 Herlig å følge Sunniva og Ragnhild og alle disse herlige menneskene – og det historiske er såååå interessant at jeg drømmer meg helt bort ; blir liksom Sunniva <3 Håper på mange flere bøker jeg og at han Gaute snart …ja uff 🙁
  Ha en flott dag videre og tusen takk for alle flotte stunder med Sagaen din <3 klem fra Tone <3

  2. april 2012 kl 10:54
 6. Liv:

  Kjære Hege,
  Tusen takk for den hyggelige meldingen!
  Håper du vil like de neste bøkene i serien også.
  Klem fra Liv

  27. februar 2012 kl 17:43
 7. Hege:

  Serien din er bare helt fantastisk fengslende, selvom jeg abonerer på Sunniva, så skriver jeg alltid ned datoen til neste bok kommer ut -teller nesten dager 🙂

  27. februar 2012 kl 15:46
 8. Liv:

  Å, så hyggelig Vigdis! Meldingen din gjorde meg kjempeglad. Når det gjelder andre serier fra meg, kommer det antakelig en ny etter at Sagaen om Sunniva er avsluttet 😉 Tusen takk for at det finnes slike lesere som deg!

  28. januar 2012 kl 23:56
 9. vigdis nybakk:

  hei liv karin. jeg må bare få takket deg for en fabelagtig serie, har lest mange pokket serier, men maken til denne har jeg aldri lest. det er historie og spenning hele tiden. synd med det, er att jeg klarer ikke å legge den fra meg før hele boka er lest ,skulle gjerne hatt en ny bok hver dag. har forhørt meg om du hadde andre serier også ,men nei der fant jeg ingeg. litt synd. men stå på med den du utgir nå. tusen takk for att det fins slike en forfatter som deg ,

  27. januar 2012 kl 16:25

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *