Julehilsen fra Ellinor Rafaelsen

God jul til alle dere der ute, både dere som leser bøkene mine og dere som ikke gjør det. 🙂

Jeg er ingen ivrig blogger, men før jul er det hyggelig å nå ut til dere lesere, enten dere leser mine eller andres bøker, med en liten julehilsen og ønsker om en riktig god jul.

Jeg trodde ikke jeg var så julestresset i år, men sånn som jeg rotet og kålet det til før jeg fikk sendt denne hilsenen, skjønner jeg jo at stresset har nådd meg også. Det har visst ikke nyttet å sette på bremsen og love meg selv at jeg ikke skal følge min mors agenda, med vasking og skuring, vinduspuss og skifte av gardiner, syv sorter i kakeboksene og kjøleskapet fullt med mat som jeg ikke rekker å få spist før den går ut på dato og må kastes. Jeg gjør det enkelt i år.

For etter 2. januar 2018 går faktisk livet videre i sin vanlige tralt, akkurat som før, uansett hvor mye jeg har stresset før jul.

Så nyt de siste adventsdagene med mykje lys og mykje varme, og ha en kjempefin julefeiring. La oss håpe at vi snart kan oppleve jul med fred over hele jorden!

God jul alle sammen!

Juleklem fra Ellinor.