Et lite brev til deg fra Jorunn

19. mars er Over skyene, Jorunn Johansens nye miniserie på 7 bøker i salg, og i dag har hun skrevet et lite brev til alle sine kjære lesere.

Kjære leser!

En dag fant jeg noe jeg hadde liggende i skrivebordsskuffen. Det var skrevet for noen år siden, men ikke gjort ferdig. Brått husket jeg hva jeg en gang hadde tenkt å skrive, nemlig historien om Elisabeth og hennes liv, i dypet av Finnskogen. Samt en oldemor som har en kjærlighetshistorie å fortelle.

19. mars kommer Over skyene 1 i butikkene, og jeg håper du vil lese om mystikken og kjærlighetshistorien som har satt seg fast i hjerteroten min. Så heftig og dyp. Et drama uten like. En kjærlighet som varer et helt liv. Samtidig dukker det opp hemmeligheter som river familien i filler.

Elisabeth har det vanskelig der hjemme. Hun lengter etter kjærlighet, og på forunderlig vis finner hun den. Slik står det skrevet: Tro, håp og kjærlighet, men størst av alt er kjærligheten.

 Jeg håper du vil lese bøkene og at du kommer til å kose deg. Jeg har felt noen tårer mens jeg har skrevet, men jeg har også trukket på smilebåndet. Samtidig gir historien meg håp om at det helt store finnes der ute ett eller annet sted, for hva skulle vi ha gjort uten kjærligheten?

Jeg ønsker dere god leseglede!

Klem fra Jorunn

PS: Store deler av Over skyene er skrevet på hytta mi på Finnskogen. Ved dette bordet har handlingen tatt form mens jeg har nytt de fantastiske Finnskog-solnedgangene. 🙂

  


Les mer om Over skyene.

Alle som tegner abonnement får bestselgeren Trines mat GRATIS.