Bli med på årets strikkedugnad for Fattighuset!

Vi gjentar suksessen og inviterer til Strikkedugnad for Fattighuset! Responsen i fjor var overveldende, og Fattighuset var utrolig takknemlig for de flotte strikkeplaggene fra dere. Så vi oppfordrer alle til å finne frem pinnene i år igjen!

Fattighuset er en frivillig organisasjon som jobber for å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon. De deler ut mat, klær og leker til dem som trenger det. Siden de drives på frivillig basis, er de avhengige av donasjoner fra folk som deg og meg.

Når vinteren kommer og kulda setter inn, er det ikke alle som har råd til varme nok klær. Da er det mange som oppsøker klesutdelingen hos Fattighuset for å finne et plagg de kan holde seg varm i. I år som i fjor ønsker vi i NorskeSerier å strikke eller hekle varme, gode plagg til liten og stor, og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Strikkedugnad

Bli med på dugnad – gi en gave som varmer!

Vi oppfordrer alle våre lesere, forfattere, konsulenter og redaktører til å finne frem strikkepinnene – eller heklenålen.

Du bestemmer selv om du vil strikke eller hekle til store eller små, men vi ønsker at du legger ved en garnetikett med vaskeanvisning (dersom du har det) og oppgir cirka størrelse.

Hva kan du lage?

Strikkepinner

Luer, votter, skjerf, sokker, vogntepper, ullbukser og -gensere til barnehagebarna – alt som varmer kommer godt med! Og Fattighuset ønsker seg særlig klær til voksne, for dem får de ikke så ofte noe til.

Innsendelse

Frist for innsendelse er 30. november.

Ditt bidrag sendes til: Cappelen Damm v/ Ane Ringstad, Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo

Oppgir du navn og e-postadresse har vi anledning til å takke deg, og du får en flott håndarbeidsbok som takk for bidraget. 

Så da sier vi bare: Klar, ferdig, strikk!

Her kan du se noen de flotte strikkeplaggene vi ga bort i fjor.