«Aftenstjernen» kommer 14. januar!

Har du ennå ikke fått med deg den gode nyheten? 14. januar kommer det en helt ny romanserie av Jenny Micko!

Jenny debuterte med trilogien Lydias løfte, og denne gangen tar hun deg med på en reise til Bergen på begynnelsen av 1900-tallet. I Aftenstjernen møter du Blanca og Lotta, to unge og svært ulike kvinner som kommer fra vidt forskjellige kår, men som begge savner en ekte mor i livet og drømmer om å være som alle andre …

Les de første sidene av Aftenstjernen!

Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, får automatisk tilsendt første bok i Aftenstjernen i midten av januar.

BREV FRA JENNY

Jenny gleder seg veldig til å bli bedre kjent med alle sine nye lesere! På Facebook har hun allerede opprettet en egen side for Aftenstjernen, og den anbefaler vi selvfølgelig alle å følge. Her vil Jenny legge ut siste nytt om Aftenstjernen, og kanskje du også kan chatte litt med henne? 🙂

I første bok i serien har Jenny også skrevet et lite brev til deg:

Kjære leser!

Velkommen til en annen tid, der du skal få bli kjent med to modige, sårbare og svært forskjellige unge kvinner. Jeg er veldig glad i dem begge, og for meg er de blitt så levende at dersom jeg møtte på Blanca og Lotta i Bergens gater og smau, ville jeg ikke stusset.

Nå håper jeg at universet jeg har skapt, vil bli like virkelig for deg. Jeg ønsker å ta deg med på en reise i mysteriene, romantikken og spenningens verden, med aftenstjernen som ledsager.

Jeg har alltid latt meg fascinere av menneskelige relasjoner og det menneskelige sinn. Hvordan blir vi dem vi er, og hvorfor klarer noen mennesker å finne hverandre på tross av ulikheter? Hvordan behandler vi mennesker som er annerledes, og hva skjer om man mister seg selv?

I 1907, da Aftenstjernen begynner, er det store klasseforskjeller, men dersom man blir erklært syk på sinnet, havner fattig og rik på samme sted: Neevengården. Om du blir med på reisen, vil det gamle asylet etter hvert åpne sine dører for deg. Tør du å bli med inn?

God klem fra Jenny

GLED DEG TIL JANUAR!

14. januar er først bok i Aftenstjernen i salg, og dette er teksten som står på baksiden av boka:

Bergen, 1897. For Blanca på barneasylet kan en drøm gå i oppfyllelse: Endelig får hun en mor og en far! Men hun har ikke før kommet til sitt nye hjem, så blir drømmen knust. Pleieforeldrene har ikke valgt henne av kjærlighet. Det er bare en gårdstaus de vil ha – ikke en fantasifull jente som er glad i å tegne og fortelle eventyr …

Bergen, 1907. Lotta vokser opp i et velstandshjem – og føler seg som verdens ensomste menneske. Fordi hun er annerledes, har hun ikke mange venner. Men alt Lotta ønsker seg, er å være som alle andre …

Dette må jo bare bli en spennende serie! Vi gleder oss masse til å dele den med deg!

Følg med her på bloggen i ukene fremover, da vil du bli bedre kjent med Jenny og få vite enda mer om serien. 🙂


Lyst til å abonnere på Aftenstjernen?

Få første bok i abonnementet HELT GRATIS!

Som abonnent på Aftenstjernen nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Og har du allerede begynt å lese serien, kan du selv velge hvilken bok abonnementet skal starte på!

Klikk her for å abonnere.