God jul og takk for følget fra Anne-Lise

Vi nærmer oss den store juledagen, og Anne-Lise Boge, forfatteren av Morshjerte, har lyst til å ønske alle sine trofaste lesere en god jul. Anne-Lise har også en nyhet å dele med dere alle. ❤🧡

Kjære leserne mine.

Det nærmer seg jul igjen, og i den forbindelse ønsker jeg å sende dere mange og trofaste leserne mine et ønske om en riktig god jul og et godt nytt år.

Dere som har fulgt meg – mange av dere gjennom både ARVESYND og MORSHJERTE – har måttet lære dere tålmodighetens kunst. Det har etter hvert gått lenge mellom hver bok. Det skyldes mange ting, men det meste har med helse å gjøre. Likevel har så mange av dere vist stor tålmodighet og fulgt meg trofast – noe jeg virkelig har satt stor pris på, og er takknemlig for.

Neste bok i MORSHJERTE kommer til dere i april – og det er SISTE BOK I MORSHJERTE.

Så derfor er ikke dette bare en julehilsen, men også et takk for meg.

Jeg har vært med på serieeventyret i 20 fantastiske år – og med verdens beste lesere!

Takk for alle hyggelige meldinger – takk for at dere hang med meg hele veien.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Julehilsen fra Anne-Lise

  

3 kommentar(er).
 1. Marie langseth:

  Takk for mye GOD lesing. Har full forståelse for avslutning av serien. Håper du kan få helsa di tilbake og nyte mange gode dager. Go jul og ett riktig godt nytt år ønskes deg

  25. desember 2018 kl 22:09
 2. Takker for 2 uforglemmelige serier.
  Ønsker deg god jul og godt nytt år.
  Gleder meg til siste bok.

  23. desember 2018 kl 19:57
 3. God jul til deg også. Venter med spenning på den siste Morshjerte. Har lest begge seriene og syntes det er fantastiske serier. Skal du skrive noen ny serie? Har du skrevet noen andre serier?

  23. desember 2018 kl 12:18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anne-Lise Boge

Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Siden lanseringen av Arvesynd sommeren 1998 har hun skrevet på fulltid.