God jul og takk for følget fra Anne-Lise

Vi nærmer oss den store juledagen, og Anne-Lise Boge, forfatteren av Morshjerte, har lyst til å ønske alle sine trofaste lesere en god jul. Anne-Lise har også en nyhet å dele med dere alle. ❤?

Kjære leserne mine.

Det nærmer seg jul igjen, og i den forbindelse ønsker jeg å sende dere mange og trofaste leserne mine et ønske om en riktig god jul og et godt nytt år.

Dere som har fulgt meg – mange av dere gjennom både ARVESYND og MORSHJERTE – har måttet lære dere tålmodighetens kunst. Det har etter hvert gått lenge mellom hver bok. Det skyldes mange ting, men det meste har med helse å gjøre. Likevel har så mange av dere vist stor tålmodighet og fulgt meg trofast – noe jeg virkelig har satt stor pris på, og er takknemlig for.

Neste bok i MORSHJERTE kommer til dere i april – og det er SISTE BOK I MORSHJERTE.

Så derfor er ikke dette bare en julehilsen, men også et takk for meg.

Jeg har vært med på serieeventyret i 20 fantastiske år – og med verdens beste lesere!

Takk for alle hyggelige meldinger – takk for at dere hang med meg hele veien.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Julehilsen fra Anne-Lise