Takk til de beste leserne en forfatter kan ha!

Den aller siste boka i Morshjerte er nå i salg. Den rørende slutten har allerede dukket opp i postkassene til abonnentene, og i dag er den også å finne i butikkhyllene.

Vi håper dere nyter avslutningen på Anne-Lises fantastiske serie! I år er det nøyaktig 10 år siden første bok var i salg, og vi kommer til å savne bokvennene vi har fulgt i så mange år. ?

TUSEN TAKK FOR EN FANTASTISK SERIE, ANNE-LISE!

BREV FRA ANNE-LISE TIL ALLE MORSHJERTE-LESERE

I siste bok har Anne-Lise skrevet et brev til alle sine kjære følgesvenner, og det må vi selvfølgelig også dele her på bloggen.  ❤

Kjære alle dere trofaste leserne mine,

Nå sitter du snart med siste bok i serien MORSHJERTE i hånden. Alt har en ende, og her ender denne serien.

Jeg har skrevet to serier, ARVESYND og MORSHJERTE. Mange av dere har lest begge – flere av dere til og med mange ganger! I den senere tiden har dere måttet vente lenge på hver bok, vesentlig på grunn av sykdom, men dere har vært de beste og mest tålmodige lesere noen serieforfatter kan ha. Jeg vil takke hver og en av dere for alle hyggelige, positive og oppmuntrende meldinger og for det utrolige engasjementet dere har vist – noe som har rørt meg, gledet meg og ikke minst inspirert meg.

Når jeg nå takker av etter 20 år som serieforfatter, føles det litt uvirkelig. Jeg kommer til å savne dere lesere og kontakten med dere, og jeg kommer til å savne forlaget mitt og de gode hjelperne jeg har hatt der.

Det er slutt – men jeg er et skrivende menneske. Å skrive er for meg glede, terapi og velsignelse. Så jeg kommer nok til å fortsette å skrive, om det så bare blir for skrivebordsskuffen – eller kanskje kan bli til noe mer? Det får tiden vise.

Takk igjen til dere alle. Jeg håper jeg har betydd noe for dere, slik dere har betydd så mye for meg.

Ikke glem meg!

Varm takk fra Anne-Lise