HIMMELBRANN – ny miniserie på 8 bøker!

Mange lesere har etterlyst kortere serier, og 15. mars kommer HIMMELBRANN! Miniserien er på 8 bøker og starter i Tønsberg anno 1783.

HIMMELBRANN er en historie full av dramatikk, tårer og latter, står det på forsiden av bok 1, og det kan de som allerede har lest første bok skrive under på:

«Wow – for en bok! Jeg får hjertebank når jeg leser!»
Hege S. Algerøy

«Varmt og rørende!» 
Siri Hjellestad

«Her blir du virkelig dratt inn i handlingen fra første side! Forbered deg på å le, gråte, bli sint og bite negler av nervøsitet. Inneholder alt en god serie skal ha av spenning, drama og kjærlighet.» 
Randi Gjestad

Abonnerer du på en serie fra NorskeSerier? Da får du første bok tilsendt i disse dager. 🙂

Tilværelsen forandres med et slag

I Himmelbrann møter du ungjenta Kristin, som bor sammen med foreldrene og de to småsøsknene sine på Hofstad gård, der faren driver et sagbruk. De lever et trygt og godt liv – de mangler ingenting og barna har til og med huslærer. Da en tragisk ulykke skjer, forandres tilværelsen med et slag. Mektige folk er ute etter gården, og det er umulig å stå imot overmakten. Av all sin kraft kaster Kristin seg ut i kampen for å redde tilværelsen da skjebnen rammer på nytt …

Les det dramatiske første kapittelet i første bok!

I første bok har Solveig skrevet en liten hilsen til alle hennes nye lesere:

Kjære leser.

Historien om Kristin ble meg fortalt i grove trekk for noen år siden. Ingen kan vite sikkert om den er sann, men den kan være det.

Personenes trekk, personlighet og handlinger er oppdiktet, men Jarlsberg gods eksisterer virkelig, og beskrivelsene derfra er basert på historiske fakta.

Når du nå skal tre inn i denne fortellingen, håper jeg at du lar deg rive med av Kristins ukuelige mot. Hun representerer et historisk vendepunkt i utviklingen, der unge kvinner begynte å kreve sin plass i samfunnet. Hvem vet – kanskje smiler hun nå fra det hinsidige, i glede over at historien hennes vil leve videre i oss?

Riktig god fornøyelse!

Varm hilsen fra Solveig

Solveig har også opprettet en egen Facebook-side for Himmelbrann, og den finner du her! Her kan du snakke med Solveig og andre Himmelbrann-lesere, lese korte utdrag, se bilder og gjerne legge igjen egne kommentarer. 🙂

Vi gleder oss masse til å dele Solveigs miniserie med deg!


✨ BLI ABONNENT PÅ HIMMELBRANN✨

Har du lyst til å abonnere på HIMMELBRANN? ?

Du får første bok i serien (bok 1) HELT GRATIS!

Dine fordeler som abonnent: 

  • Du får bok 1 i serien helt gratis
  • Du får bøkene porto- og gebyrfritt tilsendt før de er i salg i butikk
  • Du slipper å huske salgsdato for neste bok
  • Du får GRATIS bok tilsendt ved lansering av nye serier
  • Å være abonnent er helt uforpliktende, og du har ingen bindingstid.

Klikk her for å abonnere på Himmelbrann.