Takk for at du har lest «Skumringstid»!

Fredag 24. mai sa vi både hei og ha det til en av Elisabeth Hammers serier. Samtidig som første bok i Frostrose var i salg, kom også aller siste bok om Rakel.

Her har Elisabeth skrevet en liten hilsen til alle som har lest Skumringstid!

Kjære leser!

Tusen takk for at du har fulgt med gjennom 18 bøker i Skumringstid. Når jeg skriver har jeg alltid deg som leser i tankene, og jeg forsøker å skape bøker som underholder. Jeg har kost meg når jeg har skrevet om Rakel og alle de andre, og jeg håper du har hatt glede av å følge dem. Kanskje de også lever videre i dine tanker en stund til? Det vil de i hvert fall gjøre i mine, og jeg vet allerede hvordan det går. Som ukuelig optimist og romantiker, ser jeg for meg at de lever lykkelig sammen til sine dagers ende.

Tusen takk også til Cappelen Damm, og da særlig redaktør Lisa og konsulent Guri, for all hjelp og støtte underveis. En stor takk også til illustratør Eline, som har skapt magiske og vakre forsider som har inspirert meg i skrivingen. Jeg vil også takke min veldig tålmodige familie for støtte og forståelse. Skrivingen følger sine egne arbeidstider, og når jeg først er i gang kan jeg være en smule utilgjengelig.

Nå er tiden inne for å ta fatt på nye eventyr, og nye historier skal fortelles. Jeg håper vi møtes snart igjen!

Klem, Elisabeth


PS: Fortsatt ikke lest Skumringstid? Her kan du bestille første bok i serien HELT GRATIS.

PS2: Her kan du lese mer om Elisabeths helt nye serie, Frostrose.