Vinn en rolle i «Skjebnestier»

Er du også betatt av Pia Pedersens nydelige serie fra Hadeland?

Bok 8 er i salg fra 19. juli!

Nå kan DU bli en av personene i Skjebnestier!

Pia Pedersen ønsker å skrive inn en leser i serien sin med ekte navn og utseende i en birolle. Hadde det ikke vært gøy om det ble deg – så kunne du lest om deg selv mens du traff Lovise for over hundre år siden?

Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no hvor du forteller oss hva du heter og skriver noen linjer om deg selv; hvordan du ser ut, hvor gammel du er og hvor du kommer fra. Så kanskje du kan lese om deg selv i en av bøkene som kommer i 2020! 🙂

Som forfatter vil Pia dikte fritt om hvem og hvordan du er i serien, så du må være forberedt på noen overraskelser!

Vi har funnet en vinner!

Det ble Abiir Muhamed. Gratulerer så mye! Vi har valgt deg som vinner av en rolle i Skjebnestier! Din tekst gjorde inntrykk, og du vil skrives inn i serien. Hvordan og når blir en overraskelse! Vi gleder oss til å lese om deg 🙂