Min sommer: Jeanette Semb

Ferien er over for de fleste og vi er spente på hva Jeanette har fylt sin sommer med! Her kan du lese litt om både Stockholm, gran Canaria og Engelsviken …

Hvordan var sommerferien din?

Sommerferien har vært veldig fin. Først var jeg en uke i Stockholm sammen med mann og barn, på vårt årlige besøk hos min pappa. Vi er alle veldig begeistret for Stockholm, og har vel vært på de fleste attraksjonene som finnes der, men Gamla Stan er et fast innslag hvert eneste år. I år avsluttet vi kvelden på en hyggelig restaurant i utkanten av Gamla Stan. De hadde fantastisk god pizza der.

Vi var også en uke på Gran Canaria, der vi stort sett ikke gjorde annet enn å slappe av. Men det er deilig det også, å ta det med ro, og lade batterier. På dagen badet vi, og på kvelden gikk vi til Anfi del Mar, og spiste middag. Men helt fri fra skrivingen ble det ikke, midt på dagen da sola var som sterkest, satte jeg meg i skyggen og fikk litt skrivetid, mens mann og barn var ved bassenget.

Resten av sommeren tilbrakte vi på hytta vår i Engelsviken. Vi har hatt hytta siden 2008, og bruker den flittig, ikke bare på sommeren, men også på vinteren. Vi elsker å være der, og vårt favorittutfluktsmål på sommeren, når sola skinner og det er varmt i været, er å reise til Solviken, som bare er en kort kjøretur unna. Solviken er en badestrand som ligger ved Engelsviken camping. Barna har nærmest vokst opp på den stranda, og de elsker å være der. For meg som er så glad i fisk, tar jeg ofte turen til Engelsviken brygge, og kjøper den berømte fiskesuppa deres. Ingen fiskesuppe kan måle seg med brødrene Skogens.

Hva skal du til høsten?

Høsten skal jeg vie til å skrive to bøker til i Skjærgårdsliv. Og så skal jeg sette meg på skolebenken igjen. Jeg skal gå på Fagskolen for bokbransjen, som er et deltidsstudium. Gleder meg veldig til å begynne, dette har hatt lyst til det lenge, det å dykke ned i den spennende bokbransjen, og få enda mer kunnskap. Og så skal jeg nyte at det er høst, jeg elsker høsten, med sine vakre farger, og den friske luften. Og for meg som ikke tåler varmen så godt, så er det deilig å kunne bevege seg ute på en solrik høstdag, og ikke hele tiden søke etter skygge.

Kjære leser, jeg ønsker deg en fin sensommer, og en hyggelig høst når den tiden kommer. Takk for at du leser!

Klem fra Jeanette