Jeanette Semb

Jeanette Semb er født i Stockholm i 1972. Hun er oppvokst i Tynset, men bor nå i Drøbak med mann og tre barn.

I tillegg til romanserien Solgård har Jeanette skrevet noveller og romaner for ukepressen. Skjærgårdsliv er hennes andre romanserie.

En serie blir til
– Ideen til Skjærgårdsliv fikk jeg en vårlig morgen da jeg gikk meg en tur nede i Drøbak. Jeg ruslet gjennom Badeparken, på stier som folk har gått på i hundrevis av år, før jeg satte meg på en benk nede ved fjorden og kikket utover det blikkstille vannet og over mot Oscarsborg. Hvordan var det å bo her før i tiden? Var det like idyllisk da? Neste gang jeg var i Badeparken og gikk forbi Varmbadet fra 1902, slo det meg at nettopp her ville det være fint å plassere et strandhotell, rett ved siden av Varmbadet. Fantasien var i sving – og vips så var en ny serie på trappene. Historien min finner sted på Drøbak strandhotell, og gjestene ved hotellet tilbys helsebringende kurer på Varmbadet, forteller Jeanette.

Serier

3 kommentar(er).
 1. En av de beste seriene jeg har lest ? umulig å legge fra seg. Spenning, kjærlighet, ondskap og utroskap. Anbefales på det sterkeste ?

  24. mars 2020 kl 10:21
 2. Carine:

  Serien skulle være på 45 boker. Fikk i dag vite at den er utvidet til 48 bøker. Vurderte å si opp da det ble et generasjonsskifte i serien, og føler meg nå lurt som abonnent når serien ytterligere blir forlenget. Få en avslutning på denne serien og bøkene utgikk hver måned!!! Lei av hvordan bøkene drar ut i tid.

  28. januar 2020 kl 11:24
 3. Hun tar deg med på en tidsreise til 1900-tallet som man nesten skulle tro hun hadde levd i selv. Rene kunstverket.

  11. februar 2016 kl 23:35

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *