Bli med på årets strikkedugnad for Frelsesarmeen!

Vi gjentar suksessen og inviterer til Strikkedugnad. I år har vi valgt å gi alle plagg vi mottar til Frelsesarmeen! Responsen i fjor var overveldende, og Fattighuset var utrolig takknemlig for de flotte strikkeplaggene fra dere. Nå oppfordrer vi alle til å finne frem pinnene igjen!

Når vinteren kommer og kulda setter inn, er det ikke alle som har råd til varme nok klær. Frelsesarmeen har et tilbud til de som trenger litt støtte i hverdagen med ekstra matvarer, klær, et nettverk i hverdagen, eller bare en kopp kaffe og en god prat.

I år som i fjor ønsker vi i NorskeSerier å strikke eller hekle varme, gode plagg til de som trenger det, og vi vil så klart gjerne ha med deg på laget! Det er størst behov for klær i voksne størrelser, som skjerf og votter, men alle bidrag blir veldig godt mottatt.

Bli med på dugnad – gi en gave som varmer!

Vi oppfordrer alle våre lesere, forfattere, konsulenter og redaktører til å finne frem strikkepinnene – eller heklenålen.

Du bestemmer selv hva du vil strikke eller hekle, men vi ønsker at du legger ved en garnetikett med vaskeanvisning (dersom du har det) og oppgir cirka størrelse.

Hva kan du lage?

Luer, votter, skjerf, sokker, gensere – alt som varmer kommer godt med! Frelsesarmeen ønsker seg særlig klær til voksne.

Innsendelse

Frist for innsendelse er 30. november.

Ditt bidrag sendes til:
Cappelen Damm
Strikkedugnad,
Postboks 1900 Sentrum,
0055 Oslo

Oppgir du navn og e-postadresse har vi anledning til å takke deg, og du får en flott håndarbeidsbok som takk for bidraget. 

Så da sier vi bare: Klar, ferdig, strikk!

Her kan du se noen av de flotte strikkeplaggene vi ga bort til Fattighuset