Fjellhilsen til deg fra Jane Mysen

Det er deilig å være norsk i Norge

Jeg er ingen stor tilhenger av å reise utenlands. Det hender selvfølgelig, og det er fint, men det er så mye å se her i Norge – jeg vil gjerne se alt.

Som så mange nordmenn er jeg glad i fjellet, og akkurat nå nyter jeg å være på Sjusjøen. Jeg har nettopp solgt huset mitt, og nå skal jeg bo tre uker i en hytte som ligger et stykke fra sentrum. Deretter skal jeg til Bergen, for så å ta en rundtur på Vestlandet.

Karma liker å være fjellgeit

Jeg våknet til lyden av sauebjeller på Svea, og det gjør jeg her også, så det blir nesten som å være hjemme, og jeg sover utrolig godt i den friske fjelluften.

Hvis jeg skal anbefale noe å gjøre i sommer, må det bli å dra til fjells, rusle i fjellheimen, nyte fuglesangen, den vakre utsikten og være nærmere himmelen. Jeg har til og med hørt gjøken! Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten jente.

Utsikt fra Lunkefjell
Vennskap
Et av naturens mange underverk

Ettermiddagene bruker jeg til å skrive på Vingeslag og lage meg god mat, som jeg, så sant været tillater det, spiser ute. Det er blitt mer sjokolade enn jeg egentlig har godt av, men det er godt å kose seg, og i disse coronatider lærer man seg å nyte livets små gleder. Ja, også er det jo litt slik at når man er i aktivitet, kan man kose seg litt ekstra. ?

Å lese bøker gir næring til sjelen. Akkurat nå leser jeg Jomsviking av Bjørn Andreas Bull-Hansen. Jeg er i overkant interessert i vikingtiden, og for øyeblikket er jeg på tokt med noen barske vikinger. Når livet er så fredelig som nå, er det godt med litt spenning, men bare i små doser.
Jeg håper jeg har vært med på å inspirere dere til å lage fine dager fremover, og husk: Det er bare fantasien som setter grenser. ?

God sommer!

Jane


PS: Vingeslag 2 er i salg nå! Bok 3 kommer 14. august.

Fortsatt ikke abonnent på Vingeslag?

Bli det i dag og få første bok i abonnementet + et deilig sjal i gave!