En sommer er over …

Hei, alle kjære lesere!

De vakre fargene vi ser rundt oss i naturen for tiden forteller oss at nå er det høst. Nå er sommeren definitivt over. Det nytter ikke å stritte imot lenger. Jeg har ønsket å holde på sommeren så lenge som mulig i år, men nå innser jeg at høsten er verdt å nyte, den også, selv om det betyr at vi går mot mørkere og kaldere dager.

Da er det veldig godt å ha sommerminnene å falle tilbake på. Og i sommer har jeg virkelig sanket gode minner som jeg kan hente frem når høststormene bråker utenfor.

Ettersom utenlandsreiser ble vanskelig, om ikke umulig, og leiligheten i Spania ble stående tom, bestemte jeg meg for å nyte det sommer-Norge har å by på.

Og nyte gjorde jeg. En såkalt roadtrip – biltur til fjern og nær i eget land – helt alene i  bilen – i tre uker, ble lagt til Nord-Norge, der jeg har familie og mange gode venner og kjente. Gjensyn og hyggelige opphold hos dem var verdt turen. For ikke å snakke om nordnorsk natur og nordnorsk sommer – i nesten bare godvær. Lyse kvelder og netter, hav og himmel forgylt av en synkende sol, stillhet, fjell og fjorder. Alt dette som jeg er så betatt av. I sommer fikk jeg nesten overdoser av skjønnhet.

At jeg valgte å kjøre alene er ene og alene fordi jeg tror ingen har tålmodighet nok til å bli med meg på en sånn tur. Jeg må nemlig stoppe i tide og utide for å ta bilder. Og passasjerene mine skjønner ikke alltid helt hva det er jeg ser, som jeg absolutt må ha bilde av. Og da er det like greit å være alene og slippe å irritere andre.

Jeg kunne skrive veldig mye om opplevelsene, jeg kunne beskrive i detalj, i ord, hva jeg har sett og gledet meg over. Men jeg velger å dele noen av sommerminnene mine med dere i form av bilder jeg tok underveis, så skjønner dere hva jeg mener.

Håper dere alle har hatt en fin sommer, og er klare til å ta imot høsten og vinteren. Snart er det sommer igjen! 🙂

Høstklem fra Ellinor