En sommer i Gullburets tegn

Om to uker er Trine Angelsens nye romanserie i salg! Sommeren står i Gullburets tegn for Trine, men forhåpentligvis blir det også tid til pølser og laks på grillen (samtidig!), etterfulgt av en ridetur i midnattssol.

Hei, Trine! Hva skal du gjøre i sommer?

30. juli lanseres den nyeste serien min, Gullburet. Det er derfor mye som skjer rundt det. Blant annet skal jeg dele ut bok 1 rundt omkring på Fauske og Lofoten. Det gleder jeg meg veldig til!

Storvågan (stedet handlingen i Gullburet er lagt).

Klarer du å legge vekk skrivepennen om sommeren?

Nei, jeg skriver hele året.

Hva er det beste med den norske sommeren?

Sol, varme, men aller mest lyset. Sommerdager med lys døgnet rundt er bare helt magisk, selv for meg som er født og oppvokst her oppe i nord.

Hvilken norsk by er best på sommeren?

Det er sikkert mange, men for meg blir det kanskje Svolvær.

Sommernatt med måne (utsikt fra Trines stuevindu).

Tenk deg at du fikk invitere tre kjente personer, levende eller døde, på en sommerutflukt. Hvem tar du med og hvor drar dere?

Da ville jeg ønsket å reise til en øde øy, uten noen forstyrrelser. Og dit ville jeg hatt med meg komiker Trine Lise Olsen, som kunne fortalt mange artige historier, Ronan Keating kunne underholdt med sang, og Märtha Louise, som jeg kunne diskutert hester med.

Koronaen er over, og du har et ubegrenset feriebudsjett. Hvor drar du?

Island står høyt på ønskelisten min. Spa og lange turer på islandshester hadde vært helt topp.

Hva liker du å gjøre på varme sommerdager?

Da er jeg hos hesten min, Melle.  Enten for å ri tur i skogen der det er skygge, eller bare for kos og stell.

Trine på ridetur sammen med en venninne.

Og på våte sommerdager?

De er perfekte til å skrive bok.

Hva er din favorittmat- og drikke på sommeren?

Kyllingsalat og hvitvin.

Og hva slenger du helst på grillen?

Biff eller laks. Og grillpølser. Pølser og laks samtidig er en god kombinasjon.

Hvilken mobil-app klarer du deg ikke uten i ferien?

Facebook. Fordi jeg holder kontakten med leserne mine der.

Gullburet kommer 30. juli!

Beste sommermusikken?

Kari Bremnes er skrivemusikken min, og siden jeg skriver på sommeren også, må det bli henne.

Du blir invitert med på en ferietur i sommer, men det er hemmelig hvor du skal. Hvilke tre ting pakker du med i kofferten?

Bankkort, notatbok og mobil. Da klarer jeg meg lenge.

Hva er din favorittby på sommeren?

København. Har vært der to ganger og koste meg glugg i hjel.

Hvilke bøker eller tv-serier gleder du deg til å pløye gjennom i sommer?

Håper jeg får lest flere bøker av Lisa Jewell.

Helt til slutt: Vil du sende en hilsen til leserne dine?

Kjære lesere! Uansett hva du skal gjøre i sommer, håper jeg den blir fin. Man behøver ikke alltid å ha så store planer og fine reisemål. Ofte er det nok å bare gå barbein i gresset, tenkte på ingenting og puste med magen. Jeg har i alle fall tenkt å putte inn de tre tingene i min kalender. Sommerklemmer fra Trine :- )

Takk for sommerpraten, Trine!


Varmt, underfundig og spennende: Endelig er Trine Angelsen tilbake med en ny romanserie. Gullburet er hennes femte!

Storvaagen, Lofoten, 1871: 
Sytten år gamle Marika bor sammen med moren og er fintaus hos væreierfamilien. En sen vinterkveld blir hun vitne til at husets frue faller ned trappen etter en opphetet krangel med sin mann, og det ender på verst tenkelige vis. Marika blir oppdaget, og han vet at hun vet. Dette blir en tyngende hemmelighet og en overhengende trussel for Marika i tiden som kommer, og  livet i væreiergården blir aldri det samme igjen ..

Bli abonnent og få første bok i abonnementet GRATIS!

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *