Takk for gode lesestunder, Hege!

I 2011 utlyste Cappelen Damm en manuskonkurranse. 214 bidrag ble sendt inn, men det var Hege Løvstad Toveruds unike manus som skilte seg ut! Åtte år senere, i 2019, ble Solens barn lansert, og nå står vi ved enda et veiskille – den siste boka i serien er i salg.

Hege har skrevet en liten hilsen til alle sine trofaste lesere, og vi ønsker også å takke Hege for 18 flotte bøker, så her er en hilsen fra Hege og en hilsen til Hege:

Takk til deg fra Hege

Kjære leser

Nå er siste bok av Solens barn i salg, og tiden er kommet for å ta farvel med våre venner. Ut fra de utrolig mange hyggelige meldingene fra dere lesere å bedømme, er dere blitt like glade i Karoline, Stine og Johan som jeg. Ja, noen av oss har til og med blitt litt glade i Barry Lind! 

Livet har både gleder og prøvelser, Karolines liv intet unntak, og jeg håper du har hatt mange fine og spennende stunder med våre små og store venner.

Nå gleder meg til å ta deg med på nye eventyr! Snart er jeg nemlig ute med serien Liljas dans, for noen et gjensyn med en gammel heltinne – nå i ny drakt, for andre et helt nytt bekjentskap. Uansett gleder jeg meg til å ta deg med på ferden. 

Jeg takker hver og en av dere for følget med Solens barn, og så håper jeg vi ses i Liljas dans!

Klem fra Hege

Takk for Solens barn, Hege!

Kjære Hege,

Siste kapittel i historien om Karoline og hennes barn er skrevet. Jeg har fulgt dem fra den hjerteskjærende begynnelsen da Karoline sto overfor det grusomme valget, gjennom opp- og nedturer frem til siste kapittel. Den rørende historien har fått en avslutning du kan være stolt av. Kanskje vil flere enn meg måtte hente frem lommetørkleet mens de leser.

Takk for gode lesestunder, og så håper vi at du vil gi oss nye slike stunder en gang i fremtiden.

På vegne av alle dine lesere og oss i forlaget: Gry, redaktør

Hege med velfortjente blomster etter lanseringen av Solens barn i 2019.
Hege og direktør Karin Mundal da vi feiret at Hege vant Cappelen Damms manuskonkurranse i 2011.

En kvinne, en drøm, en fortid …


Har du ennå ikke lest Heges gripende serie om en mors vanskelige valg?

I Solens barn bor ungjenta Karoline sammen med moren på en liten fjellgård på Østlandet, og det er ikke mye de har å klare seg med. En sommerdag møter hun kjærligheten ute på heia og gir seg hen. Snart er hun alene med to små barn og vet ikke sin arme råd. Karoline tar et valg som skal bli skjebnesvangert for dem alle. En uværsdag tar hun Stine og Johan med seg på kjelken mot den bratte ura. Det er nå eller aldri …