Med Mali i vakre Ålesund

Margrete, Berit og Mali

Endelig fikk vi feiret lanseringen av Floras hjerte! På torsdag dro konsulent Margrete og redaktør Berit til vakre Ålesund for å møte Mali Ludvigsen. Det ble en superkoselig tur og gledelig gjensyn med Mali.

Først på programmet stod et lite arbeidsmøte, for å snakke om Floras vei videre. Mali delte mange spennende tanker, så du kan bare glede deg til de neste bøkene!

Etterpå ble det tid til en liten rusletur i sentrum, etterfulgt av en deilig tre-retters middag på restaurant Anno. Her var også Tove, Malis venninne, med. Tove leser selvfølgelig også Floras hjerte – og heier på sin dyktige forfattervenn.

Tusen takk for et nydelig døgn i Ålesund, Mali! Håper vi ses snart igjen, og lykke til videre med Floras reise. 🙂

Mali i Ålesund havn
Mali og Berit
Mali og Margrete

Se dette kule boktreet vi fant i en av byens vintagebutikker! Det hadde vært noe å ha i stua si!

Klikk «play» for å se filmen.
Mali og Tove på Anno
Hele gjengen på Anno
Nydelig mat – anbefales!

Floras hjerte


Forfatter Mali Ludvigsen vant Cappelen Damms store skrivekonkurranse i 2018. Juryen lot seg begeistre av hennes dramatiske, medrivende og ektefølte historie, og endelig er den å finne mellom to permer!

Hustadvika, 1758: Atten år gamle Flora måtte flykte fra Skottland til Norge som barn. Det eneste hun husker, er at moren ble tatt til fange. Men hva skjedde med henne? Og hvorfor vil ikke faren snakke om fortiden? Når familien igjen rammes av en tragedie, forandrer alt seg.