Velkommen til Snøklokker-fest!

Kjære leser!

Snøklokker av Torill Karina Børnes lanseres i januar, og det må feires: Vi ønsker deg hjertelig velkommen til lanseringsfest i Bergen!

Når? Tirsdag 10. januar, klokken 17.00.

Hvor? Cornerteateret på Møhlenpris (Kong Christian Fredriks plass 4).

På festen vil Torill bokbades, og du får anledning til å møte og snakke med både forfatteren, forlagsfolk og andre bokelskere. Du får selvfølgelig med deg en signert bok eller to, og vi kommer også til å dele ut spennende gaveposer!

Arrangementet er helt gratis og varer i ca. 1 time.

Påmelding
Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no innen fredag 6. januar. PS: Det er et begrenset antall plasser, så det kan være lurt å være rask med påmeldingen!

Håper vi ses!

Hei, alle lesere!

I min nye serie hadde jeg lyst til å skrive om en ukuelig, ung kvinne med lyst til å gå uvante veier, uansett hva slags motbør hun får på sin vei. Navnet hennes er Vida. Min historie har handling fra Fjærland, det stedet i Norge som har minst avstand mellom fjorden og den mektige Jostedalsbreen. Blant de som kommer til Fjærland sommeren 1898, er Vidas fornemme slektning, Rose. Hun er engelsk og er ett år yngre enn Vida. Det knyttes et vennskap og et bånd, og de bærer begge på hemmelige drømmer som kan virke uoppnåelige fordi de er kvinner. Men vennskapsbånd er ikke det eneste som knyttes. Ingen historie er komplett uten kjærlighet og intriger som påvirker deres søken etter lykke og mening i livet.

Hilsen Torill

Torill Karina Børnes (f. 1967) kommer fra øya Sotra utenfor Bergen og bor i Yttergrenda med mann og barn. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals reklameskole, og har tidligere utgitt romanseriene Spinnesteinens løfte og Morild.

LES MER OM SNØKLOKKER.