Bobler og bokbad i Bergen

Tirsdag 10. januar 2023 var ikke hvilken som helst tirsdag, det var nemlig dagen vi feiret Snøklokker og Torill Karina Børnes!

Invitasjoner var sendt ut, lokalet var booket, kaker bestilt og sommerfuglene i magen på plass: Etter mange måneders venting og lengting, skulle endelig Snøklokker presenteres for leserne!

Bokbading, gaveposer og kake

Lanseringsfesten ble holdt på koselige Cornerteateret på Möhlenpris. 50 bokelskere, venner og familie av Torill ble ønsket velkommen av forlaget og hovedpersonen selv da de kom. På forhånd hadde vi pakket massevis av gaveposer, som ble plassert på setene. I posene lå både Snøklokker og Morild, Torills forrige romanserie, i tillegg til andre koselige overraskelser.

Gaveposer pakkes! Stolt forfatter med sin nye serie.
Klart for bading, med gaveposer på setene.

Gry, Torills redaktør, ønsket alle hjertelig velkommen, før Torill ble bokbadet av litteraturformidler Kjersti Egge. Det ble en interessant og morsom prat om Snøklokker, Sogn, forfatterlivet og serieromaner. Etter badingen leste Torill fra sin splitter nye serie.

Redaktør Gry ønsket alle velkommen. Foto: May Lis Ruus
Torill og bokbader Kjersti i samtale.
Velfjortjente blomster fra direktør Karin i Cappelen Damm etter endt bading. Foto: May Lis Ruus

Og så var det tid til enda mer bobler i glasset, kake, mingling og signering! I foajeen ble det servert marsipankake med bilde av både Snøklokker og hovedpersonen selv, og alle som ønsket det fikk Torills navnetrekk i bøkene sine.

Fullt hus! Foto: May Lis Ruus
Kø for Torills navnetrekk! Foto: May Lis Ruus
Glade boklesere med glad forfatter
Bobler og enda mer signering
En skikkelig seriekake!
Og en forfatterkake!

Og fortsatt var ikke kvelden slutt! Da festen på Cornerteateret var over, dro Torill, mannen hennes, søsteren hennes, forfatter May Lis Ruus og Gry og Karin fra Cappelen Damm ut for å spise. Maten og vinen var nydelig på Villani i Skostredet – en perfekt avslutning på en perfekt dag.

Villani i Skostredet. Foto: May Lis Ruus
Nydelig mat …
… og nydelig selskap!

Tusen takk til alle som kom på lanseringen, og tusen takk til Torill for en flott feiring av en flott serie!

Som snøklokker skjuler de sin hemmelighet …


Snøklokker er en fengslende fortelling fra en av våre aller vakreste fjorder, hvor to unge kvinner drømmer om å styre sin egen skjebne.

«En flott serie! Ikke et kjedelig øyeblikk!»
Monica Nyhus, serieleser

«Historien holder på spenningen – lettlest og underholdende. Gleder meg til fortsettelsen!»
Anita Kravdal, bokelsker