Takk for dansen, Hege!

Siste bok i «Liljas dans» er i salg nå! Den fengslende serien til Hege Løvstad Toverud har gitt oss kjærlighet, dramatikk, sjalusi og intriger i massevis gjennom 15 bøker.

En hilsen til deg fra Hege

Kjære leser!

Tusen takk for følget i «Liljas dans». Det har vært en fryd å skrive historien, og jeg har både glad og rørt over at så mange har trykket den til sitt bryst.

Vil du har mer drømmer, kjærlighet og skygger i kulissene?
Da anbefaler jeg min andre serie, «Solens barn», der en ung mor mister sine to barn til sirkusmiljøet i Christiania og Europa – og møter mektige krefter i jakten på å finne dem.


Og du , jeg har spennende ting på gang fremover følg med på @liljasdans på Instagram!

Tusen takk for en herlig tid med «Liljas dans», og på gjensyn!

Klem fra Hege
Hege vant Cappelen Damms manuskonkurranse for «Solens barn», i 2011.
Til Hege fra redaktøren:

Kjære Hege!

Det var spennende å følge Lillian. Hennes drøm om å vie seg til dansen bød på mye motgang og forviklinger og brakte henne fra Mosjøen til Oslo, USA og hjem igjen. Vi har fulgt henne fra hun var en håpefull ballett-elev til et liv på scenen som feiret ballerina. Litt av et eventyr! Nå er serien kommet til veis ende, tusen takk for følget!

Hilsen Thorhild

Heges ballettsko fra tiden hun danset profesjonelt.
De lekre omslagene designet av Anja Hylland Tengelsen:

Liljas dans

– en fengslende serie på 15 BØKER!
Her venter overraskelser, kjærlighet, dramatikk, sjalusi og intriger i et fargerikt miljø.

Lillian fra Mosjøen har en drøm om å bli prima ballerina og pakker kofferten for å reise til Oslo. Faren hennes nekter henne å reise. En industriarbeiders datter har ingenting på en scene å gjøre. Hun velger å følge sine drømmer, men det har sin pris.