Østenfor sol – Ny storslått serie i salg

I dag, mandag 9. mai, er endelig Østenfor sol å finne i butikkene!

Østenfor sol er skrevet av Synnøve Eriksen og er en imponerende storgårdsserie fra romantikkens tidsalder. Handlingen er lagt til Østmarka ved Oslo, hvor Østenfor sol ligger som et eventyrslott i Akers dype skoger.

Førsteopplag av første bok i serien er på hele 374.000 eksemplarer! Bestill ditt abonnement i dag!

VELLYKET LANSERINGSFEST

Vi tjuvstartet feiringen av serien allerede i forrige uke, og avholdt en flott lanseringsfest for Synnøve i forlagets bokhandel. Det var stort oppmøte fra blant annet forfatterens venner og familie, skuespillere og stab fra Bjørneby Productions og folk fra forlaget. Spesielt gledelig var det at mange lesere hadde tatt veien for å “tjuvhøre” på boken. Det er flere som har ventet spent på denne serien!

På festen kunne de fremmøtte høre Synnøve både lese fra og fortelle om boken, filmtraileren ble vist på storskjerm, forlagssjef Tomas Algard talte og det ble servert sprudlende drikke, kanapeer og marsipankake. En vellykket feiring av en storslått serie!

En ekte Østenfor sol-kake
Synnøve signerte bøker til alle

NY RADIOREKLAME

I forbindelse med lanseringen av Østenfor sol har vi spilt inn en ny radioreklame med vår faste innleser Dennis Storhøi. I disse dager kan du høre reklamen på både Radio Norge og P4.

Hør radiospotten her:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=1XbJ2fyXn88