Vår uke – Kundeservice

Vi liker å si at vi har verdens beste kundeservice! De kan hjelpe deg uansett hva du lurer på angående abonnementet ditt, ingen spørsmål er for små eller for store! For at du skal få et lite innblikk i hva kundeservice gjør, ba vi dem om å skrive dagbok i forrige uke:

Mandag 6. juni:

Vi er helt sikre på at kundeservice er den beste avdelingen å jobbe på i hele Cappelen Damm-huset, vi har det rett og slett veldig hyggelig på jobb! Her på kundeservice er vi cirka 20 stykker som jobber til enhver tid. Vi har én mann blant alle oss jentene, Jan, som virkelig er hanen i hønsegården!

For de som ikke er så kjent med hvordan en kundeserviceavdeling fungerer, kan vi fortelle at vi har delt opp dagene: Vi sitter halve dagen på telefon og halve dagen på mailhenvendelser og post. Vi er delt inn i to team som rullerer med å sitte på telefon på formiddagen og ettermiddagen slik at det skal være likt for alle. I tillegg til NorskeSerier er vi kundeservice for alle Cappelen Damms bokklubber, så her er det nok å henge fingrene i!

I mai måned hadde vi totalt 2500 innkommende samtaler. Dette er ca. 50 samtaler per person per dag. Medlemmene ringer inn om alt mulig, så ingen dag er lik en annen! Vi er blant annet eksperter i å finne bøker som mangler for at medlemmene skal kunne komplettere seriene sine, skapene våre er rene skattkamre for serieentusiaster.

Er det noe du lurer på, er det bare å ringe oss!

Verdens beste kundeservice!

Tirsdag 7. juni:

Vi har mange eldre lesere og bøkene våre lyser opp hverdagen til mange. I dag ringte en lattermild dame fra hjemmetjenesten. Hun hadde vært på hjemmebesøk hos en av de eldste damene i bygda og ble møtt på trappa av den gamle:

-Å, æ går nu her og venter så på jordmora, sa hun til sykepleieren.

Sykepleieren tenkte med seg selv at nå kan hun ikke bo her alene lengre, men det viste seg jo at det var serien “Jordmoren” den gamle gikk og lengtet sånn etter.

Onsdag 8. juni:

I dag har det vært ganske stille på telefonene våre, det må være fordi det har vært deilig sol i mange deler av landet! Kanskje alle abonnentene våre har tatt med seg bøkene sine ut i det nydelige været? Mange av seriene våre er jo fra svært naturskjønne steder rundt om i landet vårt. Vi kan levende forestille oss at det er ekstra fint å lese “Storgårdsfolk” sittende på en stabburstrapp med sola i ryggen og utsikt over Mjøsa. Eller å lese “Sønnavind” i skyggen av et tre med en iskaffe, henslengt på gresset ved Mølla, med Akerselva og Hønse-Lovisas hus i umiddelbar nærhet.

De som har ringt oss i dag har for det meste etterlyst bøkene sine. Mange er så ivrige etter å få vite hva som skjer at de ringer inn når de synes det tar for lang tid. Det er ekte leseglede det!

Torsdag 9. juni:

Yvonne hadde en morsom ordveksling med en av seriekundene våre i dag:

Medlem: Hva heter du igjen?

Yvonne: Yvonne heter jeg.

Medlem: Å, heeerlighet, er jo nesten fransk du da, noe så vakkert. Jeg hadde daua om jeg hadde het det, virkelig nydelig, nei det hadde jeg ikke taklet å hete.

Medlemmet var 78 år og hadde hele sju serier hun abonnerte på hos oss!

Fredag 10. juni:

I dag snakket vi med en av våre mest trofaste lesere, hun abonnerte på til sammen 17 serier! Hun hadde et eget skjema som hun førte alle bøkene inn i: Hvor langt hun hadde kommet i hver serie, når bøkene ble mottatt og hvilken dag de ble betalt. Snakk om orden!

Vi fikk også en hyggelig tilbakemelding på den nye serien vår “Østenfor sol”. En av leserne ringte inn bare for å fortelle oss hvor spennende og fin hun syns den nye serien var, det er koselig det!