Bli med oss på boklansering i Tønsberg

Førstkommende mandag er første bok i Elisabeth Hammers nye romanserie «Maria av Svaneberg» ute i butikkene. Men allerede nå på fredag, 8. juli klokka 15.00 inviterer vi deg til boklansering i Tønsberg!

Elisabeth Hammer debuterer som forfatter med «Maria av Svaneberg». Hun bor i Horten sammen med mann og tre barn. Elisabeth er utdannet jurist, men ved siden av jobben har hun alltid skrevet.

Last ned invitasjon til boklanseringen her! (pdf)

Fortellingen om «Maria av Svaneberg» er fra Vestfold og Tønsberg-traktene i forandringens tid – 1800-tallet:

Nitten år gamle Maria har levd et beskyttet liv på herskapelige Svaneberg gods. Familien hennes tilhører områdets lille krets av dannete mennesker. I motsetning til søsteren Amanda og bestevenninnen Karen drømmer ikke Maria om ekteskap. Men alt forandrer seg da hun møter den gåtefulle godsherren og enkemannen Philip Landegaard. Han har en magisk kraft på henne, og hun blir både skremt og tiltrukket på samme tid. Moren har derimot valgt ut en annen ekteskapskandidat for henne. Dessuten går det rykter om at Philip allerede er forlovet. Og da faren brått blir syk, risikerer Maria å miste alt med, mindre hun lar fornuften seire over følelsene.

Vil du smuglese litt? Les boka på nett her!

Lanseringen av «Maria av Svaneberg» skjer på Bryggen i Tønsberg, i Foynhagen (bakhagen til Conradis bar & restaurant) Nedre Langgate 18. Vi feirer vi med sprudlevin og snacks. Møt forfatteren Elisabeth Hammer og få signert bok! Vi spanderer!

Vi håper å se deg på brygga i Tønsberg! Velkommen til boklansering!