Tusen takk for at du har lest «Over skyene»!

Kjære leser!

Tusen takk for at du har lest Over skyene, en serie jeg har lagt hele min sjel i.

Over skyene er dedisert til min bestefar som vokste opp på Finnskogen, men det var i hovedsak min egen oldemor jeg hadde i tankene mens jeg skrev. Henne og savnet de begge kjente på til stadighet – savnet etter Finnskogen.

Bestefar sa alltid: «Vi skulle aldri ha flyttet fra Finnskogen.» Men på den tiden var det vanskelig få jobb i de traktene, og de så seg nødt til å flytte til Oslo. Jeg husker ennå da de var på besøk hos familien på Finnskogen; bestefar satt som regel på trammen og spilte trekkspill, og alltid ble blikket trukket mot skogen.

Oldemors hjemsted på Namnå i Finnskogen. Gården står der ennå.

Miniserien ble til da jeg så oldemor på sykehjemmet. Det er mange år siden nå, men jeg har aldri klart å glemme det. Så til slutt satte jeg meg ned og skrev historien. De eldre har også vært unge og forelsket – de har også opplevd både motgang og medgang. Det sitter faktisk et menneske der og minnes nettopp det.

Tusen takk for følget! Og takk til alle som har sendt meg gode meldinger på sosiale medier og privat. Jeg må også komme med en liten beklagelse til dere som ønsket at serien skulle ha vært lenger, men den måtte bli slik. Historien var ferdig skrevet. 🙂

Klem fra Jorunn

      

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *