Takk for vår felles reise sammen med Maja

3. desember var siste bok i Bare Maja i salg, og med det var punktum satt for Liv Almendingens gripende serie om Majas liv på Enerhaugen og Bjørnstad. ✨

Vi ønsker å takke Liv for alle de fantastiske leseopplevelsene, og Liv ønsker å sende en jule- og takkehilsen til alle sine trofaste lesere, så her får du begge deler: en takk både fra og til Liv! ?

Kjære leser!

Jeg tenker ofte på hva tid egentlig er. Selv om vi har klokker og kalendere som nøye måler opp timer, dager og år, tror jeg at vi også har vår egen indre klokke. For eksempel får vi som er glade i bøker, sjansen til å oppleve flere liv enn bare dette ene. Selv har jeg blant annet levd på faraoenes tid gjennom Wilbur Smiths fantasifulle bøker, og jeg har nesten gått til grunne i Ildefonso Falcones Barcelona den gangen byen var en kaotisk, religiøs gryte som stadig kokte over. I tillegg har jeg ledd, grått og elsket med Malin gjennom Anne-Lise Boges tjueseks bøker i eventyrlige Arvesynd.

Jeg benytter sjansen til å takke for vår felles reise sammen med Maja og resten av folket på Enerhaugen og Bjørnstad. Kanskje møtes vi igjen på et annet sted, i en annen tid. Så gjenstår det bare å ønske hver og en av dere en herlig julehøytid sammen med familie og venner – både i vår egen verden og i bøkenes vidunderlige univers.

Varme klemmer fra Liv

Liv og Theo

Kjære Liv,

For en glede og ære det har vært å være din redaktør! Jeg er blitt så uendelig glad i «menneskene» dine at det føles som en sorg å måtte ta avskjed med dem. Tankene på dem kommer til å sitte lenge i. Hvordan skal det gå med folkene på Bjørnstad og på Haugen?

Takk for at du har gitt oss Maja, Aron og alle de andre, Liv. Og takk for at Ingun Mickelson og du har gitt oss alle de utrolig vakre omslagene.

Måtte du alltid være et skrivende menneske!

Varm hilsen fra din redaktør, Ann-Louis.