NY SERIE fra Synnøve: Der stiene møtes

27. august er datoen å merke seg: Da kommer Synnøve Eriksens nye serie! Der stiene møtes er en annerledes og eventyrlig kjærlighetshistorie på 10 bøker. ❤

I Der stiene møtes blir du kjent med unge Olea, som en varm sensommerdag i 1830 kommer vandrende til en gård i Gudbrandsdalen. Hun tas vel imot av kokka og tjenestepiken, men herskapet skjuler flere hemmeligheter. Samtidig herjer en røverbande i bygda, og snart kastes Olea inn i et forrykende eventyr … ✨

Spent på Synnøves nye serie? Her kan du lese et utdrag fra første bok!

Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, får tilsendt første bok automatisk i slutten av august. ??

«Hvis du bare skal lese én serie fra NorskeSerier i år, ville jeg valgt denne. Terningkast 5!» 
– Vigdis Evensen, serieleser


Om bare tre små uker har du Der stiene møtes i hendene! Synnøve har skrevet et brev til alle sine nye lesere, hvor hun forteller litt mer om sin nye serie. Det er bare å glede seg til å lese!  

Kjære leser.

Der stiene møtes er en beretning om mennesker som lever utenfor storsamfunnet. Olea er en schooien, en etterkommer av nederlandske og tyske handelsfolk, som vandret rundt i landet og solgte sine varer fra skrepper og håndkjerrer. Som foreldreløs av omstreiferslekt, blir Olea utsatt for urett og fordommer. Sammen med sine trofaste følgesvenner deler hun både skjebne og en drøm om engang å finne sitt eget sted. Veien dit blir lang og kronglete – og farefull.

Olea har et godt hjerte og et klokt hode, men vil hun klare å holde flokken sin samlet og overbevise den egenrådige Eugen om at hennes vei er den rette …?

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive en ganske annen historie, men Olea og Eugen kom til meg og insisterte på at deres fortelling måtte komme først. Plutselig var de dere bare, disse barna av fattige vandrere, og jeg ble nødt til å ta et dypdykk i historien for å finne ut mer om dem.

Denne beretningen er ingen tradisjonell serieroman, men en grensesprengende beretning fra en annen tid, med stadig skiftende scener og nye steder.

Jeg håper du vil bli med på den eventyrlige ferden, og at dere blir like glad i Olea, Eugen og følgesvennene deres som jeg har blitt.

God fornøyelse!

Beste hilsen Synnøve Eriksen


Har du fortsatt til gode å lese en av Synnøve Eriksens fantastiske serier? Synnøve er faktisk en av Norges mest leste forfattereDer stiene møtes er hennes syvende romanserie. 

Synnøve er særlig kjent for seriene Bergfoss og Jordbærdamene, og hun har også skrevet Doras datter, Nordlys, Østenfor sol og Syvende sans. Synnøve bor i Oslo og har hovedfag i litteraturvitenskap. Hun elsker katter og er sterkt engasjert i miljøvern og dyrs rettigheter. På fritiden liker hun friluftsliv og hagearbeid. ??


Bli abonnent på Synnøves nye serie og få to gaverden første boken i abonnementet ditt og et herlig duftlys med nydelig lavendelaroma. Lyset skaper en stemningsfull atmosfære i hele huset! ⭐

Gavene får du HELT GRATIS! Det er ingen porto eller skjulte gebyrer. Du kan stoppe abonnementet eller ta en pause akkurat når du vil – bok og duftlys beholder du uansett.

NB! Vær rask – tilbudet varer så lenge beholdningen rekker.