Bli med Olea på eventyr

Har du også begynt å lese Der stiene møtes? Over 10 bøker har vi gleden av å følge vakre Olea på eventyr – og for et eventyr det blir!

Olea er ikke den du legger merke til først. Hun er forsiktig og mild som en sommerbris.

Men bak den stille fasaden skjuler det seg en sterk vilje og frihetsfølelse. Olea må bare finne ut hva hun virkelig vil. Livet har ikke behandlet henne godt. Hun har mistet sine nærmeste, kjempet mot urett, blitt slått og sparket – og forsøkt tuktet til stillhet. Men Olea gir aldri opp. Hun er snill som dagen er lang, og de som først finner vei inn i hjertet hennes, blir der for alltid.

Bli med Olea på en eventyrlig reise fra Gudbrandsdalens vakre åser og til ukjente strøk. Hvor stiene til slutt møtes, vet vi ikke, men ferden dit er lang og farefull – og fylt av spenning og kjærlighet.

Gled deg til fortsettelsen!

Vil du abonnere på serien?

I velkomstgave får du to gaver: den første boken i abonnementet ditt og et herlig duftlys med nydelig lavendelaroma. Lyset skaper en stemningsfull atmosfære i hele huset! 

 

 

 

 


Vil du abonnere på Synnøves nye serie? 

Bli abonnent på Der stiene møtes.