Du gir oss troen på kjærligheten, Synnøve!

Etter å ha vandret langt om lenge og lengre enn langt, fant endelig Olea og røverne hennes et sted de kunne kalle sitt eget ..

Alle de ti bøkene i Synnøve Eriksens annerledes og eventyrlige kjærlighetshistorie er nå i salg, og avslutningen var både nydelig og rørende. Det er mange som ønsker å takke Synnøve for Der stiene møtes, og én av dem er Synnøves redaktør, Lisa:

Kjære Synnøve 

Du er en av de tøffeste jeg kjenner. Det krever et helt spesielt mot å utfordre seg selv som forfatter slik du alltid gjør. En god forfatter deler sine innerste tanker, ideer og lengsler med tusenvis av lesere. Jeg kan ikke tenke meg noe skumlere, men du gjør det igjen og igjen. Til glede for alle oss som elsker å lese.

Du skriver både historiske romaner, feelgood og krim i dine serier. Du velger uredd dine egne veier. Hvem ville trodd at en historie om en enslig mor og kvinnelig prests møte med det norske bygdedyret skulle bli tidenes største samtidssuksess av en serie? Hvem skulle tro at en historie om fire foretaksomme husmødre på 50-tallet skulle bli en av de siste årenes største boksuksesser? Svaret er selvfølgelig ingen, men du skriver så godt, og det du velger å skrive om blir alltid bra. Så da du kom med manus til Der stiene møtes første gang, og sa at denne gangen ville du prøve deg på noe nytt – ble jeg så spent! Og da jeg leste, ble jeg så grepet! For du begynner så uendelig sårt, men tar oss med på en fengslende reise i tid og rom der kjærlighet, vennskap og troen på et verdig liv trosser de groveste svik og den største urettferdighet. Du gir oss troen på livet og kjærligheten. Tusen takk!

Stor klem fra Lisa, redaktøren din 

En eventyrlig kjærlighetshistorie


En varm sensommerdag i 1830 kommer unge Olea vandrende til en gård i Gudbrandsdalen. Hun tas vel imot av kokka og tjenestepiken, men herskapet skjuler flere hemmeligheter. Samtidig herjer en røverbande i bygda, og snart kastes Olea inn i et forrykende eventyr.

Serien er på 10 bøker.