Julelunsj med Ellinor i Drøbak

Husker du denne konkurransen? For to år siden feiret Ellinor Rafaelsen 20 år som forfatter, og en heldig leser kunne vinne en julelunsj med henne i julebyen Drøbak. Nå er premien endelig innløst! Ellinor forteller her om det koselige møtet med vinneren.

Endelig fikk Liv Unni sin julelunsj

For to år siden utlyste NorskSerier en konkurranse der premien var en julelunsj med meg. Vinneren ble Liv Unni Jansson fra Ås.

Men den gang ble det ingen lunsj. Pandemien kom og satte en stopper for restaurantbesøkene. Norge stengte ned. Året etter passet det dårlig av andre grunner, men denne uken – to år senere – fikk hun endelig premien sin!

Liv Unni og jeg fant tonen med en gang, og det ble hyggelig juletallerken på Skipperstuen i Drøbak. Etterpå ble det både kaffe og kake på Det Gamle Bageri. En koselig start på advent, for så vel forfatteren som for leseren. 

Adventshilsen fra Ellinor