Vinn julelunsj med Ellinor i Drøbak

Er det ikke utrolig? I høst er det 20 år siden Ellinor Rafaelsen debuterte som serieforfatter!

I 2001 kom Ellinors aller første romanserie, Amulettens kraft. Hun har siden rukket å skrive mange serier som alle har blitt elsket av leserne. Evelinas drømmer, som Ellinor skriver på nå, er hennes niende serie. Ganske fantastisk!

Ellinors 20-årsjubileum må selvfølgelig feires, og det gjør vi med to gode tilbud (som du finner her) og denne morsomme konkurransen:

VINN JULELUNSJ MED ELLINOR I JULEBYEN DRØBAK

Har du en liten drøm om å møte Ellinor? Nå har du sjansen til å vinne et treff med Ellinor i Drøbak, den sjarmerende lille byen hvor Ellinor bor. Drøbak blir ofte omtalt som julebyen, for midt på torget finner du Tregaardens julehus. Her finner du det meste av det du trenger til jul, både julepynt og duker og lys og nisser.

En førjulsdag av de sjeldne!

I Drøbak får den heldige konkurransevinneren spise lunsj med Ellinor på et av Drøbaks hyggelige spisesteder. Vinneren får invitere med seg en bokvenn til lunsjen – kanskje du kjenner noen som er like glad i Ellinors serier som deg? Etter lunsjen er det obligatorisk med en liten rusletur i byen og et besøk på det fantastiske julehuset i byen. Med andre ord: Dette blir en førjulsdag av de sjeldne for deg som er glad i Ellinors bøker.

Har du lyst til å treffe Ellinor?

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar nederst på denne siden. Fortell oss hvilke serier du har lest av Ellinor, hvilken serie du likte aller best, og hvorfor du er så glad i Ellinors bøker. Send gjerne også en liten gratulasjon til Ellinor, det vil hun helt sikkert sette pris på! 🎉

Konkurransen avsluttes 25. november 2021, og vinneren kontaktes direkte på e-post. Lunsjen finner sted i begynnelsen av desember, og vinneren må selv komme seg til og fra Drøbak.

LYKKE TIL!

22 kommentar(er).
 1. Anne Marie:

  Gratulerer så mye med 20 årsjubileum! Det er slett ikke verst 🤗🌻 Du er en fantastisk forteller, og helt klart min favoritt forfatter 😍👏👏 Jeg har likt alle bøkene, men Anna og Sønnavind synes jeg er ekstra kjekke bøker å lese, og mange «ferier» fra hverdag og stress har jeg fått gjennom bøkene dine ☺ Så mange takk til deg 💐🙏 håper du blir feiret masse masse 🥰🍾🎉

  14. oktober 2021 kl 20:53
 2. Judith Annie Brandmo:

  Gratulerer med 20 årsjubileet og lykke til med de neste 20, gleder meg for du skriver godt, Har lest det meste som er gitt ut. Polarnatten har jeg lest 2 gang, og er min favoritt da jeg har jobbet på Svalbard.
  Håper å treffe deg en gang, og det hadde vært supert å vunne en lunch med deg flotte Ellinor.

  14. oktober 2021 kl 20:11
 3. Gratulerer så mye med 20 års jubileum. Har lest de fleste av dine bøker, du skriver på en måte levende måte, og jeg gleder meg til neste bok. En stor takk til deg

  14. oktober 2021 kl 18:17
 4. Line:

  Gratulerer med 20 flotte år som forfatter 🙂

  Amulettens kraft er blant mine favoritter.

  14. oktober 2021 kl 06:50
 5. Irene L:

  Gratulerer til en utrolig flott forfatter jeg setter stor pris på❤️ Jeg har lest Veien hjem, Polarnetter, Nye Horisonter, og Annas Skjebne- og jeg klarer ikke å velge en favoritt serie da hun alltid får deg til å leve deg inn i serien på en helt spesielt måte! Blitt mange sene netter fodi jeg ikke har lagt fra meg boka før den er ferdig lest, og det sier sitt🥰 Heier på deg!

  14. oktober 2021 kl 00:55
 6. Wenche Sørdahl:

  Gratulerer med dagen, Ellinor. Jeg har lest alle seriene dine. Møtte deg en gang i Tromsø i forbindelse med serien
  «Veien hjem» Vil veldig gjerne møtes igjen i Drøbak denne gangen

  14. oktober 2021 kl 00:22
 7. Hei, jeg har lest Veien hjem, en spennende serie hvor jeg ventet i spenning på neste bok.

  14. oktober 2021 kl 00:22
 8. Lena-Mari Nikolaisen:

  Kjære Ellinor. Gratulerer m dagen! Tusen takk for fantastiske fortellinger du gir oss alle. Lest de fleste, me Farsarven å Veien hjem sitter enda spikra i meg, ikke minst fordi eg e helgelændi g, godt kjendt både på Mo, Nesna å Handnesøya 😀 No er det ho Evelina som gir meg gåshud! Ælska deg!

  14. oktober 2021 kl 00:10
 9. Monica:

  Jeg har lest alle bøkene om veien hjem. Hadde håpet på flere bøker, men skal helt klart starte på en ny serie som hin har skrevet.

  14. oktober 2021 kl 00:00
 10. Olaug Bråten:

  Gratulerer så masse med dagen!
  Har lest alle seriene dine og du skriver så fantastisk.
  Vanskelig å legge bort boka.
  Så langt er Veien hjem og Evelina mine favoritter

  24. september 2021 kl 12:04
 11. Tove:

  Gratulerer,Ellinor!
  Jeg har lest Farsarven, Nordlysets døtre, Nye horisonter og veien hjem.
  Leser nå på Alicia alle er flotte serier.
  Favoritten er nok Nye horisonter og Veien hjem

  22. september 2021 kl 00:14
 12. Anette:

  Gratulerer så masse til Ellinor.

  Jeg har aldri vært noe glad i å lese, da det tok litt tid for meg å knekke lesekoden, som liten pike begynte jeg å lese Katjabøkene. Jeg var solgt, Ellinor fenget og fikk meg til å lese. Senere har jeg lest Annas skjebne (som nok er min favoritt) deretter har jeg lest serien om Amanda.

  Jeg kan takke Ellinor for at jeg fikk smaken på å lese, hun skriver fengende og spennende serier.

  21. september 2021 kl 22:05
 13. Nina Larsen:

  Gratulerer med dagen!

  Veien hjem, var en fin serie jeg fulgte med på. fasinerende

  21. september 2021 kl 21:47
 14. Gratulerer kjære Ellinor🌹 du har stått for mange timer med underholdning hos meg. Elsker dine serier, og har lest nesten alle seriene dine. Min favoritt var nok Polarnetter. Etter å ha levd på Svalbard har du tatt meg tilbake til mitt barndoms paradis. Skrevet så levende at jeg kjente meg igjen i både natur og sted.
  Du sprer glede i våre hjerter på flere måter. Lykke til videre. Heier på deg❤️

  21. september 2021 kl 21:09
 15. Unni Murud:

  Gratulerer masse til deg.Du skriver fantastisk og jeg har lest mange av dine serier. Nå abonnerer jeg på
  Evalines drømmer.Hadde vært veldig koselig å møte deg.

  21. september 2021 kl 20:24
 16. Lene Andresen:

  Gratulerer så mye med 20 år som seriebokforfatter! Jeg har kost meg mye med bøkene dine. Jeg har lest Nordlysets døtre, Polarnetter, Farsarven og Annas skjebne. Favoritten blant disse er Polarnetter, spennende å lese om Toras liv på Svalbard.

  21. september 2021 kl 19:59
 17. Kirsten:

  Gratulerer så mye! Jeg har lest alle seriene dine, utenom den siste. Den skal spares til en senere anledning 😍 Min favoritt så langt har vært Veien hjem, men alle bøkene dine har vært gode som gull. Håper det er lenge til du gir opp skrivingen 🤩

  21. september 2021 kl 16:06
 18. Gratulerer Ellinor. Du er en fantastisk forfatter. Tror jeg har lest alle seriene dine. Nå driver jeg og leser Evelina s drømmer. 💞Det er en hake ved bøkene, jeg kan nesten ikke legge boken når jeg først har fått en innom hus.💕💐.

  21. september 2021 kl 14:52
 19. Jeg har lest alle seriene til Ellinor. Leser nå Ecelinas drømmer. Det er vanskelig å velge en jeg liker aller est, men Polarnetter er en av de. Meningen var at jeg skulle møte Ellinor en gang da vi var i Longyearbyen samtidig, men sykdom satte stopper for det. Grunnen til at jeg liker seriene hennes så godt, er at hun skriver og skildrer både handling og personene så godt. Gratulerer med jubileum, Ellinor. ❤️

  21. september 2021 kl 14:27
 20. Hanne Giljarhus:

  Jeg har lest Polarnetter, Hittebarnet Alicia, Polarnetter, Farsarven, Annas skjebne, ni bøker igjen av Veien hjem og holder på med Evelinas drømmer samtidig. Ellinors bøker skiller seg ut i mengden ved at vi får være med til eksotiske steder rundt om i verden og ved at vi gjerne følger jentene i flere generasjoner. Favorittserien min er Farsarven. En serie som har alt.

  21. september 2021 kl 13:23
 21. Torill Hansen:

  Hei og gratulerer
  Jeg har lest alle seriene dine bortsett fra den første og gleder meg nå til å starte på Evelinas drømmer.
  Du skriver veldig bra:)

  21. september 2021 kl 10:50
 22. Belinda:

  Gratulerer, Ellinor! Du er en fantastisk forfatter. Jeg har lest alle seriene dine, men favoritten er Evelinas drømmer.

  21. september 2021 kl 07:05

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ellinor Rafaelsen

Ellinor Rafaelsen er født 24.august 1945 i Mo i Rana, og hun har vokst opp samme sted. Ellinor har bodd syv år på Svalbard, men er nå bosatt i Drøbak. Hun har også en leilighet i Spania som brukes med jevne mellomrom.