Vinn julelunsj i Drøbak med Ellinor

Er det ikke utrolig? I høst er det 20 år siden Ellinor Rafaelsen debuterte som serieforfatter!

I 2001 kom Ellinors aller første romanserie, Amulettens kraft. Hun har siden rukket å skrive mange serier som alle har blitt elsket av leserne. Evelinas drømmer, som Ellinor skriver på nå, er hennes niende serie. Ganske fantastisk!

Evelinas drømmer er Ellinors niende serie!

Ellinors 20-årsjubileum må selvfølgelig feires, og det gjør vi med to gode tilbud (som du finner her) og denne morsomme konkurransen:

Vinn julelunsj med Ellinor i julebyen Drøbak

Har du en liten drøm om å møte Ellinor? Nå har du sjansen til å vinne et treff med Ellinor i Drøbak, den sjarmerende lille byen hvor Ellinor bor. Drøbak blir ofte omtalt som julebyen, for midt på torget finner du Tregaardens julehus. Her finner du det meste av det du trenger til jul, både julepynt og duker og lys og nisser.

En førjulsdag av de sjeldne!

I Drøbak får den heldige konkurransevinneren spise lunsj med Ellinor på et av Drøbaks hyggelige spisesteder. Vinneren får invitere med seg en bokvenn til lunsjen – kanskje du kjenner noen som er like glad i Ellinors serier som deg? Etter lunsjen er det obligatorisk med en liten rusletur i byen og et besøk på det fantastiske julehuset i byen. Med andre ord: Dette blir en førjulsdag av de sjeldne for deg som er glad i Ellinors bøker.

Har du lyst til å treffe Ellinor?

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar nederst på denne siden. Fortell oss hvilke serier du har lest av Ellinor, hvilken serie du likte aller best, og hvorfor du er så glad i Ellinors bøker. Send gjerne også en liten gratulasjon til Ellinor, det vil hun helt sikkert sette pris på! 

Konkurransen avsluttes 25. november 2021, og vinneren kontaktes direkte på e-post. Lunsjen finner sted i begynnelsen av desember, og vinneren må selv komme seg til og fra Drøbak.

Lykke til!

En hjerteskjærende familiesaga


Har du ennå ikke lest Ellinors siste romanserie? Evelinas drømmer er en besettende romanserie det er helt umulig å legge fra seg.

Finnmark på slutten av 1800-tallet: Det er hungersnød i Finland, og syv år gamle Evelina holder på å sulte i hjel. Foreldrene stilles overfor et vanskelig valg når samen Matti Jallo tilbyr seg å ta Evelina med til Norge. Der kan hun vokse opp hos kystbønder, som har nok mat. 

32 kommentar(er).
 1. Belinda:

  Gratulerer, Ellinor! Du er en fantastisk forfatter. Jeg har lest alle seriene dine, men favoritten er Evelinas drømmer.

  2. desember 2021 kl 12:33
 2. Torill Hansen:

  Hei og gratulerer
  Jeg har lest alle seriene dine bortsett fra den første og gleder meg nå til å starte på Evelinas drømmer.
  Du skriver veldig bra:)

  2. desember 2021 kl 12:33
 3. Hanne Giljarhus:

  Jeg har lest Polarnetter, Hittebarnet Alicia, Polarnetter, Farsarven, Annas skjebne, ni bøker igjen av Veien hjem og holder på med Evelinas drømmer samtidig. Ellinors bøker skiller seg ut i mengden ved at vi får være med til eksotiske steder rundt om i verden og ved at vi gjerne følger jentene i flere generasjoner. Favorittserien min er Farsarven. En serie som har alt.

  2. desember 2021 kl 12:33
 4. Olga Thomassen Holm:

  Jeg har lest alle seriene til Ellinor. Leser nå Ecelinas drømmer. Det er vanskelig å velge en jeg liker aller est, men Polarnetter er en av de. Meningen var at jeg skulle møte Ellinor en gang da vi var i Longyearbyen samtidig, men sykdom satte stopper for det. Grunnen til at jeg liker seriene hennes så godt, er at hun skriver og skildrer både handling og personene så godt. Gratulerer med jubileum, Ellinor. ❤️

  2. desember 2021 kl 12:32
 5. Liv-Unni Janson:

  Gratulerer Ellinor. Du er en fantastisk forfatter. Tror jeg har lest alle seriene dine. Nå driver jeg og leser Evelina s drømmer. ?Det er en hake ved bøkene, jeg kan nesten ikke legge boken når jeg først har fått en innom hus.??.

  2. desember 2021 kl 12:32
 6. Kirsten:

  Gratulerer så mye! Jeg har lest alle seriene dine, utenom den siste. Den skal spares til en senere anledning ? Min favoritt så langt har vært Veien hjem, men alle bøkene dine har vært gode som gull. Håper det er lenge til du gir opp skrivingen ?

  2. desember 2021 kl 12:32
 7. Lene Andresen:

  Gratulerer så mye med 20 år som seriebokforfatter! Jeg har kost meg mye med bøkene dine. Jeg har lest Nordlysets døtre, Polarnetter, Farsarven og Annas skjebne. Favoritten blant disse er Polarnetter, spennende å lese om Toras liv på Svalbard.

  2. desember 2021 kl 12:32
 8. Unni Murud:

  Gratulerer masse til deg.Du skriver fantastisk og jeg har lest mange av dine serier. Nå abonnerer jeg på
  Evalines drømmer.Hadde vært veldig koselig å møte deg.

  2. desember 2021 kl 12:32
 9. Liv Rose Flygel:

  Gratulerer kjære Ellinor? du har stått for mange timer med underholdning hos meg. Elsker dine serier, og har lest nesten alle seriene dine. Min favoritt var nok Polarnetter. Etter å ha levd på Svalbard har du tatt meg tilbake til mitt barndoms paradis. Skrevet så levende at jeg kjente meg igjen i både natur og sted.
  Du sprer glede i våre hjerter på flere måter. Lykke til videre. Heier på deg❤️

  2. desember 2021 kl 12:31
 10. Nina Larsen:

  Gratulerer med dagen!

  Veien hjem, var en fin serie jeg fulgte med på. fasinerende

  2. desember 2021 kl 12:31
 11. Anette:

  Gratulerer så masse til Ellinor.

  Jeg har aldri vært noe glad i å lese, da det tok litt tid for meg å knekke lesekoden, som liten pike begynte jeg å lese Katjabøkene. Jeg var solgt, Ellinor fenget og fikk meg til å lese. Senere har jeg lest Annas skjebne (som nok er min favoritt) deretter har jeg lest serien om Amanda.

  Jeg kan takke Ellinor for at jeg fikk smaken på å lese, hun skriver fengende og spennende serier.

  2. desember 2021 kl 12:31
 12. Tove:

  Gratulerer,Ellinor!
  Jeg har lest Farsarven, Nordlysets døtre, Nye horisonter og veien hjem.
  Leser nå på Alicia alle er flotte serier.
  Favoritten er nok Nye horisonter og Veien hjem

  2. desember 2021 kl 12:31
 13. Olaug Bråten:

  Gratulerer så masse med dagen!
  Har lest alle seriene dine og du skriver så fantastisk.
  Vanskelig å legge bort boka.
  Så langt er Veien hjem og Evelina mine favoritter

  2. desember 2021 kl 12:31
 14. Monica:

  Jeg har lest alle bøkene om veien hjem. Hadde håpet på flere bøker, men skal helt klart starte på en ny serie som hin har skrevet.

  2. desember 2021 kl 12:30
 15. Lena-Mari Nikolaisen:

  Kjære Ellinor. Gratulerer m dagen! Tusen takk for fantastiske fortellinger du gir oss alle. Lest de fleste, me Farsarven å Veien hjem sitter enda spikra i meg, ikke minst fordi eg e helgelændi g, godt kjendt både på Mo, Nesna å Handnesøya ? No er det ho Evelina som gir meg gåshud! Ælska deg!

  2. desember 2021 kl 12:30
 16. Turid Mathisen:

  Hei, jeg har lest Veien hjem, en spennende serie hvor jeg ventet i spenning på neste bok.

  2. desember 2021 kl 12:30
 17. Wenche Sørdahl:

  Gratulerer med dagen, Ellinor. Jeg har lest alle seriene dine. Møtte deg en gang i Tromsø i forbindelse med serien
  «Veien hjem» Vil veldig gjerne møtes igjen i Drøbak denne gangen

  2. desember 2021 kl 12:30
 18. Irene L:

  Gratulerer til en utrolig flott forfatter jeg setter stor pris på❤️ Jeg har lest Veien hjem, Polarnetter, Nye Horisonter, og Annas Skjebne- og jeg klarer ikke å velge en favoritt serie da hun alltid får deg til å leve deg inn i serien på en helt spesielt måte! Blitt mange sene netter fodi jeg ikke har lagt fra meg boka før den er ferdig lest, og det sier sitt? Heier på deg!

  2. desember 2021 kl 12:29
 19. Line:

  Gratulerer med 20 flotte år som forfatter ?

  Amulettens kraft er blant mine favoritter.

  2. desember 2021 kl 12:29
 20. Hege Furuheim:

  Gratulerer så mye med 20 års jubileum. Har lest de fleste av dine bøker, du skriver på en måte levende måte, og jeg gleder meg til neste bok. En stor takk til deg

  2. desember 2021 kl 12:29
 21. Judith Annie Brandmo:

  Gratulerer med 20 årsjubileet og lykke til med de neste 20, gleder meg for du skriver godt, Har lest det meste som er gitt ut. Polarnatten har jeg lest 2 gang, og er min favoritt da jeg har jobbet på Svalbard.
  Håper å treffe deg en gang, og det hadde vært supert å vunne en lunch med deg flotte Ellinor.

  2. desember 2021 kl 12:29
 22. Anita Rosvold:

  Gratulerer med jubileet Ellinor. Liker seriene dine utrolig godt siden du tar meg med til mange forskjellige steder. Jeg har lest Alicia, Farsarven, Annas skjebne, Nye Horisonter, Amulettens kraft, Nordlysets døtre og holder på med Evelinas drømmer. Veien hjem og Polarnetter står i bokhylla mi og gleder meg til å lese de om ikke så lenge. Favorittserien min er Amulettens kraft for den hadde spenning fra første til siste bok og bøkene var umulig å legge fra seg.

  2. desember 2021 kl 12:28
 23. Elisabet Paulsen:

  Hei Gratulerer med 20 år som forfatter. Vi var så heldig å få være med på feiringen av din 70 årsdag i Oslo. Det var veldig hygge å få hilse og prate med deg. Nå har jeg lest de fleste av seriene du har skrevet, de er så fengene at det er vanskelig å nevne en serie. Holder nå på med Evelinas drømmer. Du må ha opplevd mye du skriver så fascinerende, vanskelig å legge i fra seg boka.

  2. desember 2021 kl 12:28
 24. Marie:

  Hei! Gratulerer med jubileum! ? Det er en fryd å lese seriene dine! Jeg har lest mange: Nordlysets døtre, Polarnetter, Annas Skjebne, Nye horisonter, Veien hjem og Evelinas drømmer. Favoritten er definitivt Polarnetter! ? En nydelig skildring av Svalbard som vekket interessen for å reise dit ?

  2. desember 2021 kl 12:28
 25. Anne Berit Elshaug:

  Gratulerer så mye med 20 års jubileum.??
  Har lest de fleste av dine bøker, Veien Hjem, Nye Horisinter, Sønnavind, Evelinas Drømmer.
  Beste serien var Veien hjem ?? Måten du skriver på er så levende og så spennende at en klarer ikke å legge boken fra seg før en har les ut hele boka ,? No gleder jeg meg til neste bokserie .
  En stor takk til deg

  2. desember 2021 kl 12:27
 26. Inger Lise:

  Gratulere
  Veien hjem, liker måten du skriver på.

  2. desember 2021 kl 12:27
 27. Merete Kinn Berg:

  Hei og gratulerer! Du skriver veldig levende slik at man lever seg helt inn i hovedpersonen i bøkene dine.
  Har foreløpig kun lest Annas skjebne og holder på med Evelinas drømmer nå ?

  2. desember 2021 kl 12:27
 28. Ingrid Bjørnstad:

  Hei
  Gratulerer med 20 års jubileet ?
  Håper det blir mange flere typ sånne jubileer på deg, til stor glede for oss lesere .
  Jeg synes du er en fantastisk forfatter som ihvertfall fanget meg fra første til siste side i Veien hjem ?
  Som forøvrig er eneste serien jeg har lest fra deg foreløpig ? Må si jeg lett levde meg inn i handlingen .
  Hadde vært koselig med et treff og julelunsj med deg ?
  Mvh Ingrid

  2. desember 2021 kl 12:26
 29. INGER Aarum Olsen:

  Hei. Gratulerer så mye med jubileumet.Du er nok en av de beste forfatterne. Hadde vært hyggelig og hilse på deg. jeg har lest:Nye horisonter,Polarnetter,Veien hjem
  og nu med den spennende Evelina.

  2. desember 2021 kl 12:24
 30. Wenche Lindberg:

  Gratulerer, Ellinor! Du skriver godt og er utømmelig på spennende historier!
  Jeg har lest Polarnetter, Nordlysets døtre og abonnert på Evelinas drømmer.
  Jeg likte Polarnetter aller best. En feel good fortelling. Skildringen dine i boka om fargene på Svalbard har jeg referert til noen ganger ganger, der du skriver at Vår herre tar i bruk alt av han har av farger over himmelen. Den den arktiske skjønnheten ser jeg i fjellet du beskriver, som en kvinne i vinterdrakt, noen ganger en frynsete vinterdrakt, når solen har smeltet hull i snølaget. Herlig! ?
  Nordlysets døtre er generasjonsfortelling hvor handlingen er lagt til nyere historie og dagens samfunns brutalitet.
  Jeg tar gjerne turen til Drøbak.

  2. desember 2021 kl 12:23
 31. Inger Myking:

  Hei !
  Eg held på å lesa serien Evelinas drømmer, det er ein kjempe fin serie, d er latter, gråt og det er spenning – eg lika måten bøkena er skrevet på , dei er veldig fengslande, klara nesten ikkje å leggja dei frå meg. Eg har plana om å lesa Veien hjem og men eg må først verta ferdig med ein eller to av dei sseriane eg held på med. Eg vil gratulera Ellinor Rafaelsen så mykje med jubileet å ønska henne lykke til vidare dei neste 20 åra HIPP HIPP HURRA

  20. oktober 2021 kl 12:28
 32. Anne Marie:

  Gratulerer så mye med 20 årsjubileum! Det er slett ikke verst ?? Du er en fantastisk forteller, og helt klart min favoritt forfatter ??? Jeg har likt alle bøkene, men Anna og Sønnavind synes jeg er ekstra kjekke bøker å lese, og mange «ferier» fra hverdag og stress har jeg fått gjennom bøkene dine ☺ Så mange takk til deg ?? håper du blir feiret masse masse ???

  14. oktober 2021 kl 12:29

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *