Vinn julelunsj i Drøbak med Ellinor

Er det ikke utrolig? I høst er det 20 år siden Ellinor Rafaelsen debuterte som serieforfatter!

I 2001 kom Ellinors aller første romanserie, Amulettens kraft. Hun har siden rukket å skrive mange serier som alle har blitt elsket av leserne. Evelinas drømmer, som Ellinor skriver på nå, er hennes niende serie. Ganske fantastisk!

Evelinas drømmer er Ellinors niende serie!

Ellinors 20-årsjubileum må selvfølgelig feires, og det gjør vi med to gode tilbud (som du finner her) og denne morsomme konkurransen:

Vinn julelunsj med Ellinor i julebyen Drøbak

Har du en liten drøm om å møte Ellinor? Nå har du sjansen til å vinne et treff med Ellinor i Drøbak, den sjarmerende lille byen hvor Ellinor bor. Drøbak blir ofte omtalt som julebyen, for midt på torget finner du Tregaardens julehus. Her finner du det meste av det du trenger til jul, både julepynt og duker og lys og nisser.

En førjulsdag av de sjeldne!

I Drøbak får den heldige konkurransevinneren spise lunsj med Ellinor på et av Drøbaks hyggelige spisesteder. Vinneren får invitere med seg en bokvenn til lunsjen – kanskje du kjenner noen som er like glad i Ellinors serier som deg? Etter lunsjen er det obligatorisk med en liten rusletur i byen og et besøk på det fantastiske julehuset i byen. Med andre ord: Dette blir en førjulsdag av de sjeldne for deg som er glad i Ellinors bøker.

Har du lyst til å treffe Ellinor?

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar nederst på denne siden. Fortell oss hvilke serier du har lest av Ellinor, hvilken serie du likte aller best, og hvorfor du er så glad i Ellinors bøker. Send gjerne også en liten gratulasjon til Ellinor, det vil hun helt sikkert sette pris på! 

Konkurransen avsluttes 25. november 2021, og vinneren kontaktes direkte på e-post. Lunsjen finner sted i begynnelsen av desember, og vinneren må selv komme seg til og fra Drøbak.

Lykke til!

En hjerteskjærende familiesaga


Har du ennå ikke lest Ellinors siste romanserie? Evelinas drømmer er en besettende romanserie det er helt umulig å legge fra seg.

Finnmark på slutten av 1800-tallet: Det er hungersnød i Finland, og syv år gamle Evelina holder på å sulte i hjel. Foreldrene stilles overfor et vanskelig valg når samen Matti Jallo tilbyr seg å ta Evelina med til Norge. Der kan hun vokse opp hos kystbønder, som har nok mat.