Åse vant maleriet! Men så ….

I forrige uke publiserte vi et innlegg på Facebook-siden vår med følgende tekst:

Vinneren er trukket! ?Åse Sletten ble abonnent på Tidløs innen 30. oktober, og hun er nå den heldige eieren av dette flotte maleriet av Bjørn Johs Meidel Hansen! ? På bildet står kunstneren selv sammen med May Lis Ruus.

GRATULERER så mye, Åse! Vi gleder oss til å se maleriet på veggen din. ?

En uventet vending

Åse var den heldige vinneren av det flotte maleriet! Hurra! Åse ble veldig glad da vi kontaktet henne for å overbringe den gode nyheten, og vi satte henne i kontakt med May Lis Ruus for å avtale overlevering av bildet.

Men så tok historien plutselig en morsom og uventet vending. Denne meldingen tikket nemlig inn fra May Lis Ruus dagen etter: 

Siden Åse bor i Bergen, avtalte vi at hun skulle komme til meg og hente maleriet. I tillegg ville kunstneren Bjørn Johs. Meidel Hansen gjerne komme når det ble overrakt, som en overraskelse. 

Maleriet ble overlevert, kunstneren fortalte litt om hvordan han hadde malt det, og Åse fikk Tidløs-krus og Tidløs-bag, et gratulasjonsark og en brosjyre om bildet. 

Så sa Åse plutselig at hun hadde en overraskelse til meg, og det var at hun ville gi bildet til meg! Det hadde hun tenkt helt fra begynnelsen. At hvis hun vant, så ville hun gi meg det. 

Jeg ble så paff at jeg ikke hadde ord! Og har det fremdeles ikke. Så nå står Nattmannen og Malin side ved side under min nye bokhylle.

Tusen takk, Åse! Jeg er fremdeles målløs!

May Lis sendte oss også disse bildene: 

Åse, kunstner Bjørn og May Lis
Bjørn og Åse beundrer det flotte maleriet

Så nå står Bjørns maleri hjemme hos May Lis, pent ved siden av nattmannen, som også er malt av Bjørn. For en flott gest, Åse! ❤