Følg vinden til Appelsinparken

«Følg vinden» – Merete Liens nye triolgi er ute i dag! Les om serien og få en varm hilsen med en sterk oppfordring om å vandre i Romas gater og parker.

«Appelsinparken» er første bok i trilogien. Senere i sommer kommer «Blåregn» og «Alexandra».

Første bok i en medrivende feelgood-trilogi fra Den evige stad – Roma!

Våren 2015: Agnes reiser til Roma for å finne venninnen Alexandra, på oppdrag fra mannen hennes. Selv er han for syk til å dra noe sted. Er Alexandra blitt utsatt for noe, eller er hun gått i skjul? I Roma møter Agnes en gammel flamme, som hun merker at hjertet fortsatt banker for. Men hvor tilfeldig er det egentlig at han befinner seg der?

Jo dypere Agnes trenger inn i mysteriet, desto mer fortumlet blir hun. Snart er hun viklet inn i en farlig katt-og-mus-lek der hun blir servert løgner forkledd som sannheter – og ikke vet hvem som er venn og hvem som er fiende …

Sommeren 1953: I et av Romas finere strøk treffer unge Francesca en mann i rød sportsbil. Han er den kjente amerikanske fotografen Chris Henley, som har spesialisert seg på La Dolce Vita. Hun blir hodestups forelsket – men foreldrene avskriver ham som en simpel lykkejeger …

«Appelsinparken» er første del i trilogien «Følg vinden».

Hilsen fra Merete:

Kjære lesere!

De av dere som har fulgt «Rosehagen», har nok lagt merke til min begeistring for Roma.

Jeg har lenge hatt en drøm om å skrive en fortelling derfra, og da jeg var ferdig med «Tårnsvalene», tok jeg fatt på spenningstrilogien «Følg vinden» – der en kjærlighetshistorie på 1950-tallet mange år senere kommer til å berøre og forandre livene til to unge norske kvinner.

Første bind, «Appelsinparken» , kommer 3. mai, «Blåregn» og «Alexandra» i løpet av denne sommeren. Jeg håper å glede romaelskere – og gi dere som ikke har opplevd byen lyst til å dra dit – og vandre i de tre kvinnenes fotspor.

Med varme hilsener fra Merete

Bestill personlig signert bok!

Følg vinden av Merete Lien

Feelgood og krim i ett! Et spenningsdrama utfolder seg i Romas villnis av gater og smug, myldrende piazzaer og eventyrlige parker. Et drama på liv og død, der en ung norsk kvinne blir viklet inn i affærene til drevne og hensynsløse kunstsvindlere.

«Følg vinden» er en fortelling om å gripe mulighetene som byr seg – og la seg oppsluke av livet i Roma.

Det er en historie om kjærlighet – og om svindel ved hjelp av forfalsket kunst. Her er tre kvinnelige hovedpersoner – med skjebner som knyttes sammen i ulike tidsplan.