Merete Lien

Merete Lien (f. 1952) er født i Bergen. Hun debuterte i 1996 med romanen Bak mørket, etterfulgt av Vinterlys og Kongens bror. Romanserien Barn av stormen utkom i 2000, og var hennes debut som serieforfatter. Både denne serien og hennes nåværende, Rosehagen, kommer også ut i Polen.

Merete er utdannet lektor, og arbeider fortsatt deltid på videregående skole ved siden av skrivingen.

Serier

11 kommentar(er).
 1. NorskeSerier:

  Dear Karolina,

  It’s wonderful to hear that Rosehagen is popular in Poland as well. 🙂

  In Norway we have published 62 books. The author will continue to write next year as well, but how long the series will be, we don’t know yet. In Norway the books are published every other month, but we are not sure how often they are published in Poland. You have to ask the Polish publisher about that.

  Have a nice day!

  5. august 2015 kl 11:03
 2. Karolina:

  Hello my name is Karolina I am from Poland and I am readers of Saga Rosehagen collection with polish tittle Saga Zapomniany Ogród. Actually in Poland is 62 parts I am interesting how many parts of this fantastic series story will be and how long we the polish Rosehagens readers will be waiting for buying a new parts with Emily’s advetures

  27. juli 2015 kl 23:10
 3. Jorunn Jensen:

  Hvor lang regner du med at serien Rosehagen blir?

  10. mars 2015 kl 14:31
 4. Lise-Lotte Dyrø:

  Barn av stormen og rosehagen er helt klart de 2 beste seriene jeg har lest , håper det blir enda mange bøker til av rosehagen <3

  8. november 2014 kl 23:02
 5. Aud K:

  Liker utrolig godt bøkene dine. Lest hele serien: «Barn av stormen», og er nettopp ferdig med bok nr. 48 av «Rosehagen». Gleder meg til neste.
  Jeg synes av og til kan bli vel mye dramatikk, i noen serier, selv om det også må være litt av det. – Liker når det er fred og ro, glede, kjærlighet, og godhet. Blir det for mange psykopater i samme serie, så kan det bli vel mye!
  Jeg leser på mange serier, og har stor glede av det!

  Når du er ferdig med «Rosehagen! så håper jeg at du vil begynne på en ny serie. Lover å kjøpe den også 🙂

  19. mai 2013 kl 10:41
 6. Berit:

  sorry, innlegget var ikke til deg spesielt, men skulle ha vært på en fellesside.

  24. mars 2013 kl 16:33
 7. Berit:

  Er det blitt konkurranse om å skrive like lang serie som Jordmoren. Flammedans, Rosehagen, Tre søstre Sønnavind og i Krig og fred begynner å gå litt på tomgang. Det kan da ikke være meningen å dra seriene ut å finne på nye personer som kommer inn og lager serien lenger. Selvfølgelig kan man bare slutte med seriene, men man blir jo glad i hovedpersonene og vil gjerne følge dem fram.
  En annen ting er slutten, som i Jordmoren, hva med å slutte serien før og heller gi oss en litt lenger siste bok, hvor vi hadde fått høre mer om hvordan det gikk med hovedpersonene og ikke bare 3-4 linjer om hver. Jeg holder på med 15 serier, elsker å lese og på hytta om sommeren går det med en bok om dagen, derfor «samler» jeg opp bl.a Sønnavind og Fjellroser.
  Min favorittforfatter er Ellinor Rafaelsen, hun skriver passe lange serier og genialt var det å dele Farsarven og Annas skjebne, fine serier begge to. Men den beste serien jeg har lest er nok Amulettens kraft som hun skrev for endel år siden og Raija av Bente Pedersen,
  men 3 søstre som Bente skriver nå blir for lang. Ellers er Hannah også en av de beste jeg har lest. Har begynt både på Nye Horisonter og Årringer, da jeg synes det er morro å lese noe nytt. En ting jeg også vurderer er om jeg vil begynne på en serie av en forfatter som vanligvis skriver så lange serier, tror ikke jeg vil vurdere om jeg skal gjøre det på nytt. Det kan jo også være et tankekors for forfatterene. Skriv flere serier, men kortere.

  24. mars 2013 kl 14:24
 8. Ann Kristin:

  Liker denne serien veldig godt,men lurer på hvor den skal holde på, holder på med nr.47 nå og for meg ser det ut som at bøkene skal fortsette med Jenny. Syns at 25 bøker i serie holder. Du er god til å skrive.

  24. mars 2013 kl 11:57
 9. Mona:

  Har nå akkurat lest ferdig bok 44.
  Gleder meg til bok 45 kommer.
  Kjempe fin serie.

  31. oktober 2012 kl 17:17
 10. Hilde:

  Jeg leser Rosehagen og det er en av de beste seriene jeg har lest på. Den siste boka av serien som kom ut hevnens engler klarte jeg ikke å stoppe å lese før jeg hadde lest ut boka. så nå venter jeg bare på neste. Gledr meg alltid til neste bok kommer ut. Jeg er kjent med områdene rundt der bok er i tatt i fra og tenker litt på hvordan det kunne ha vært, lever meg helt inn i serien når jeg leser den.

  13. juni 2012 kl 17:34
 11. Iselinn:

  Eg er leser av Rosehagen. Og har fått meir og meir lyst til å skrive ei bok eller bokserie. Du er til inspirasjon.

  15. april 2012 kl 16:05

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg om forfatteren